مدیرکل منابع طبیعی همدان گفت: امسال ۲ هزار هکتار جنگل کاری در استان همدان ایجاد می شود.

ایجاد ۲ هزار هکتار جنگل کاری در استان همدانبه گزارش خبرنگار  گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از همدان، اسفندیار خزایی،مدیرکل منابع طبیعی همدان گفت: امسال هزار هکتار هکتار نهال‌کاری و هزار هکتار بذرکاری در مراتع  استان همدان انجام می شود.

او با بیان اینکه بارش‌های پاییزیبرای بخش مرتع و جنگل استان بسیار مفید است، افزود: بارش‌های پاییزی امسال مراتع استان را آماده اجرای عملیات احیایی کرده است و امسال توسعه جنگل کاری در استان به دو برابر پارسال رسیده است.

اسفندیار خزائی با اشاره به اینکه برای اجرای عملیات احیایی باید خاک تا عمق ۱۵ میلی‌متری خیس شود ادامه داد:باران های پاییزی امسال این شرایط را فراهم کرده است.

مدیر کل منابع طبیعی و آبخیزداری استان همدان گفت: طرح های این اداره کلبرای جلوگیری از تصرفات احتمالی اراضی منابع ملی، اشاعه فرهنگ درختکاری، ایجاد تعادل و تنوع در پایداری اکوسیستم، حفاظت آب و خاک، افزایش نفوذپذیری آب، کاهش فرسایش و رواناب و افزایش سرانه فضای سبز استان و کاهش آلاینده‌های هو  انجام می دهیم.

اسفندیار خزایی با اشاره به اینکه  ۴۲ هزار هکتار اراضی و ذخیرگاه‌های جنگلی و جنگل کاری دست کاشتدر استان داریم افزود:برای احیای مراتع امسال ۱۴ تن بذر آماده شده و عرصه‌ها برای کشت این بذور آماده است.

انتهای پیام/ا

دو برابر شدن توسعه جنگل کاری در استان همدان 

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.