یک متخصص اطفال با بیان اینکه انسان چهار سرمایه مالی، اجتماعی، انسانی و روانی دارد، گفت: مشکل والدین در آموزش کودکان ندانستن فلسفه تربیت است.

علی محتشمی متخصص اطفال در گفت‌وگو با خبرنگار حوزه بهداشت و درمان گروه علمی پزشكی باشگاه خبرنگاران جوان، با اشاره به اینکه والدین برای کودکان خود حق انتخاب نمی‌گذارند، اظهار کرد: وقتی والدین با کودک خود قطع ارتباط می‌کنند، کودک نیاز‌های خود را در فضای مجازی پیگیری می‌کند؛ نحوه حضور کودکان در فضای مجازی و نوع برخورد والدین با این موضوع، در کنار تحولات متعدد چند سال گذشته که کودکان را در دنیایی متفاوت نسبت به والدین قرار داده است،‌ باعث شده که در اغلب موارد والدین و کودکان نتوانند یکدیگر را درک کنند.


بیشتر بخوانید: چگونه وابستگی کودک به وسایلش را کنترل کنیم؟


والدین باید برای کودکان خود حق انتخاب بگذارند/ فلسفه تربیت را یاد بگیرید

 آموزش؛ شاخص دنیای مدرن

این متخصص اطفال با اشاره به اینکه ندانستن فلسفه تربیت مشکل والدین در آموزش کودکان است، گفت: وقتی والدین فلسفه تربیت را ندانند،  قطع ارتباط کودک با والدین  رخ می‌دهد و کودک برای رفع نیاز‌های خود از فضای مجازی استفاده می‌کند.

محتشمی اظهار کرد: اگر روابط انسانی به صورتی مناسب شکل نگیرد، انسان به سمت ارتباط با اشیا می‌رود و پس از آن در سطحی پایین‌تر به سمت فضای مجازی و در نهایت به گرایش  به مواد مخدر و افسردگی منجر خواهد شد.

محتشمی با تاکید بر اینکه والدین باید کاری کنند تا فرزندانشان در فضای مجازی  آسیب نبینند، تصریح کرد: والدین باید با ارتباط بهتر با کودکان خود، مهارت‌های لازم را در این حوزه به آنان دهند و با مدیریت فضا، به جای قطع، کاری کنند که فرزندانشان در این فضا  آسیب نبینند، میزان استقلال کودکان در فضای مجازی بستگی به رفتار والدین دارد.

والدین باید برای کودکان خود حق انتخاب بگذارند/ فلسفه تربیت را یاد بگیرید


بیشتر بخوانید: توجه بیش از حد والدین به کودک چه اثراتی دارد؟


وی  گفت: انسان چهار سرمایه مالی، اجتماعی، انسانی و روانی دارد، والدین به این سرمایه‌ها واقف نیستند و برای کودکان خود حق انتخاب نمی‌گذارند در صورتی که باید به عنوان یک والد و نه مالک، حق انتخاب را به آنان بدهند.

این متخصص اطفال یادآوری کرد: انسان نیاز به ارتباط دارد و با قطع ارتباط والدین، کودکان نیاز‌های خود را در فضای مجازی پیگیری خواهد کرد، می‌توانیم در این حوزه بازی‌ها و محتوا را طوری طراحی کنیم که برای استفاده آن نیاز به مهارت و مراجعه به والدین باشد.

انتهای پیام/

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار