به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از یزد ؛ دکتر عباس افلاطونیان رئیس پژوهشکده علوم تولیدمثل یزد با اشاره به اینکه این پژهشکده، اولین پژوهشکده تولیدمثل کشور گفت: به همت متخصصان این مرکز، بیش از ۱۲هزار نوزاد IVFدر این پژهشکده متولد شده اند.
افلاطونیان هدف از تاسیس این پژوهشکده را پژوهش، درمان و آموزش در زمینه تولید مثل دانست و افزود: ایجاد دوره تحصیلات تکمیلی فلوشیپ برای متخصصین زنان و زایمان، تاسیس دورههای ph.D بیولوژی تولید مثل، ایجاد فرصتهای مطالعاتی برای متخصصین زنان و زایمان در زمینه مختلف نازایی و ART و ایجاد دورههای آموزشی برای متخصصین جنین شناسی از جمله فعالیتهای آموزشی این پژوهشکده است.
رئیس پژوهشکده علوم تولید مثل یزد ادامه داد: تولد اولین نوزاد حاصل از تکنیک IVF در ایران، تولد اولین نوزاد حاصل از جنین منجمد، تولد اولین نوزاد حاصل تخمک اهدایی در ایران و تولد اولین نوزاد حاصل از AZH از مهمترین دستاوردهای این پژوهشکده است.
وی همچنین تصریح کرد: ارائه بیش از ۲۰۰ مقاله علمی در مجلات علمی داخلی و بیش از ۱۰۰ مقاله در مجلات علمی خارجی از جمله فعالیت های علمی و پژوهشی این مرکز است.
رئیس پژوهشکده علوم تولیدمثل یزد در پایان اضافه کرد: مرکز تحقیقاتی و درمانی ناباروری یزد در سال ۱۳۶۸ و با همت متخصصان دانشگاه علوم پزشکی یزد، در راستای انجام طرح های تحقیقاتی و بررسی میزان موفقیت لقاح خارج رحمی در زوج های نابارور تاسیس شده است.
انتهای پیام/ غ