مدیرکل بنادر و دریانوردی سیستان و بلوچستان گفت: کوتاه‌ترین و کم هزینه‌ترین مسیر دسترسی کشور‌های افغانستان و CIS به کشور‌های حوزه دریای عمان و اقیانوس هند است.

به گزارش خبرنگار  گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از زاهدان، روابط عمومی اداره کل بنادر و دریانوردی چابهار، بهروز آقایی در بازدید البروانی، سفیر عمان در ایران از طرح توسعه بندر شهید بهشتی چابهار گفت: با توجه به اینکه این بندر بر خلاف دیگر بنادر کشور که در خلیج فارس و تنگه هرمز قرار دارد، در شمال اقیانوس هند واقع شده و دسترسی مناسبی به دریا و قابلیت آسان توسعه پسکرانه دارد، در واقع کوتاه‌ترین و کم هزینه‌ترین مسیر دسترسی کشور‌های افغانستان و CIS (محصور در خشکی) به کشور‌های حوزه دریای عمان و اقیانوس هند است.

وی با بیان این که رشد و توسعه پایدار بر پایه اقتصاد دریا محور از اولویت‌های وزارت راه و شهرسازی و سازمان بنادر و دریانوردی است ادامه داد: رقابت پذیری کالا‌های ترانزیتی و توسعه اقتصادی و تجاری کشور‌های همسایه از طریق بهره گیری از قابلیت‌های ساختاری و مزیت‌های جغرافیایی بندر چابهار، به عنوان یکی از بزرگترین بنادر اقیانوسی منطقه در رونق اقتصاد دریا محور منطقه تاثیرگذار است.

آقایی با اشاره به افتتاح بهره برداری فاز اول طرح توسعه بندر شهید بهشتی تصریح کرد: در شرایط کنونی اولویت اصلی جذب سرمایه گذار، ایجاد ترافیک بار و راه اندازی خطوط مختلف کشتیرانی است.

باتوجه به رغبت کشور عمان برای حضور تجاری در بندر چابهار، مدیرکل بنادر و دریانوردی بسته پیشنهادی به سفیر عمان در ایران را سرمایه گذاری در تامین تجهیزات استراتژیک و اپراتوری فاز ۲ طرح توسعه بندر شهید بهشتی با مدل BOT، تأمین تجهیزات تخلیه و بارگیری و اپراتوری اسکله ۵ بندر شهید کلانتری و مشارکت تجار عمانی برای پایداری خط مسافری مسقط-چابهار عنوان کرد.

در جریان سفر البروانی به چابهار، از ترمینال مسافری بین المللی بندر شهید کلانتری که از مجهزترین ترمینال‌های مسافری دریایی کشور با قابلیت جابه جایی همزمان ۶۰۰ مسافر است بازدید شد.

انتهای پیام/ ا

 سفیر عمان از  ایران بازدید کرد

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.