استرالیا به دلیل اسکان دادن مهاجران غیرقانونی در جزایر خود در شرایط سخت و رنج‌آور مخصوصا برای کودکان با هدف منصرف کردن آن‌ها از اقامت در این کشور با موجی از انتقادات روبرو است.

انتقاد‌ها از استرالیا به علت وضع وخیم کودکان مهاجر در کمپ‌های جزیره نائوروبه گزارش گروه بین‌الملل باشگاه خبرنگاران جوان، به نقل از فرانس ۲۴، استرالیا به دلیل اسکان دادن مهاجران غیرقانونی در جزایر خود با هدف منصرف کردن آن‌ها از اقامت در این کشور با موجی از انتقادات روبرو است.

در این جزایر، شرایط زندگی بالاخص برای کودکان سخت و رنج آور است.

فرانس ۲۴ در این زمینه با پخش تصاویری از جزیره نائورو در عمق اقیانوس آرام گزارش داد، برخی از این کودکان در جزیره نائورو به دنیا آمده اند. نیروی دریایی استرالیا از سال ۲۰۱۳ دستور دارد پناهجویان را به این جزیره واقع در اقیانوس آرام منتقل کند. در واقع تمامی مهاجرانی که می‌کوشند با قایق و کشتی به استرالیا بروند در صورتی که زنده بمانند راهی این جزیره می‌شوند. در اوت گذشته ۱۰۹ کودک در کمپ‌های این جزیره زندگی می‌کردند.

دیوید کلمن وزیر مهاجرت استرالیا می‌گوید: ما از پنج ماه قبل بی سر و صدا و به شکلی منظم در حال انتقال کودکان از نائورو هستیم. در حال حاضر تنها چهار کودک در جزیره باقی مانده اند، و این کودکان نیز به زودی در آمریکا مستقر خواهند شد. دولت ما کودکان را از نائورو خارج کرده است.

فرانس ۲۴ گزارش داد، از این پس، هیچ کودکی به این جزیره منتقل نشود، اما نزد فعالان مدافع حقوق بشر، دولت استرالیا هیچ ارج و قربی به این دلیل ندارد. در واقع سازمان‌های مردم نهاد می‌گویند که در سال ۲۰۱۶ شکایتی را برای خارج کردن کودکان از جزیره مطرح کرده بودند که تخلیه امروز کودکان نتیجه این تلاش در دادگاه است و از این جهت افتخاری برای دولت فعلی نخست وزیر اسکات موریسون محسوب نمی‌شود.

در واقع نخست وزیر در تبلیغات انتخاباتی اش از ادامه سیاست محکم در قبال مهاجرت خبر داده بود. کمپ‌های نائورو و همچنین جزیره مانوس موضوع اختلافات و بحث‌های موافق و مخالف در متن جامعه استرالیا شده بود. این اردوگاه‌ها همچنین با انتقاد‌های شدید سازمان ملل متحد روبرو بوده است.

از دید سازمان‌های مردم نهاد مانند " پزشکان بدون مرز" این کمپ‌ها به طور مستقیم سلامتی جسمانی و روانی کودکان را در خطر قرار می‌دهند. بت اوکانر روانپزشک " پزشکان بدون مرز" می‌گوید در چهره برخی از این کودکان به وضوح می‌توان نشانه‌های افسردگی و اضطراب را مشاهده کرد. وی تاکید می‌کند حتی اقدام به خودکشی نزد کودکان ۹ ساله مشاهده شده است.

کمپ‌های جزیره مانوس در سال ۲۰۱۷ بسته شدند، اما به گزارش سازمان‌های مدافع حق پناهندگی، هنوز ۶۰۰ نفر در کمپ‌های انتقالی در این جزیره نگهداری می‌شوند

انتهای پیام/

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار