مدیر عامل شرکت توزیع برق شهرستان اصفهان گفت:: در چهلمین سال پیروزی انقلاب اسلامی ۷۲ طرح برق رسانی با اعتباری بالغ بر ۳۳ میلیارد و ۷۸۳ میلیون تومان در سطح شهرستان اصفهان به بهره برداری می‌رسد.

 به گزارش خبرنگار  گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از اصفهان،حمیدرضا پیرپیران مدیر عامل شرکت توزیع برق شهرستان اصفهان در خصوص شاخص‌های جهانی صنعت برق در دنیا اظهار کرد: اولین شاخص برق در دنیا شعار برق برای همه است.
وی با اشاره به وجود تنها ۵ هزار روستای برق دار در ابتدای انقلاب افزود: بعد از گذشت ۴۰ سال از انقلاب اسلامی امروز ۵۷ هزار روستای برق دار در کشور داریم.
مدیر عامل شرکت توزیع برق شهرستان اصفهان ادامه داد: در زمان پیروزی انقلاب ۲۶ هزار مشترک برق در کشورداشتیم که این آمار امروز به ۳۵ میلیون مشترک رسیده است.
پیرپیران تصریح کرد: در ابتدای پیروزی انقلاب اسلامی ظرفیت نیروگاهی در تولید برق فقط ۷ هزار مگاوات بود که امروز ظرفیت تولید برق در کشور به ۸۰ هزار مگاوات رسیده است، این آمار حاکی از این است که در ایران بالای ۹۹ درصد مردم از برق بهره برداری می‌کنند.
وی با اشاره به پیشرفت‌های صنعت برق در چهار دهه گذشته گفت:: در کشور روستای با بیش از ۱۰ خانوار سکنه فاقد برق وجود ندارد که این آمار در استان اصفهان به روستا‌های بالای ۵ خانوار رسیده است.
مدیر عامل شرکت توزیع برق شهرستان اصفهان با مقایسه شرایط کنونی کشور با شرایط پیش از انقلاب تصریح کرد: اگر در شرایط کنونی ایران را با جامعه جهانی درخصوص شعار برق برای همه مقایسه کنیم در این بخش شرایط بسیار خوبی داریم.

پیرپیران شاخص دوم برق در دنیا را برق برای جامعه دیجیتال اعلام کرد.

وی افزود: برق برای جامعه دیجیتال به این معنی است که برق با کیفتی ارایه شود که عملا سیستم‌های دیجیتال امروز دچار هیچ مشکل خاصی نشوند و به راحتی از این برق استفاده کنند.
مدیر عامل شرکت توزیع برق شهرستان اصفهان ادامه داد: سال ۹۳ در توزیع برق اصفهان به طور متوسط ۸۰۰ دقیقه در سال خاموشی وجود داشت که این عدد در پایان سال ۹۶ به ۲۳۰ دقیقه رسیده و شرکت برق بر اساس سند راهبردی خود برای سال ۱۴۰۵ به زیر ۱۰۰ دقیقه در حدود ۳۰ دقیقه به ازای هر مشترک در طول سال را هدف گذاری نموده است.
پیرپیران با اشاره به کاهش چشمگیر خاموشی‌ها عوامل موثر در کاهش خاموشی‌ها را اینگونه اعلام کرد: فناوری‌های نوین در بخش توزیع، استفاده از سامانه اتوماسیون دقیق، استفاده از سامانه‌های هوشمند، استفاده از تجهیزت خط گرم که برای تعمیرات خطوط نیاز به قطع برق نیست همچنین اطلاعات شبکه در نقاط مختلف تحت عنوان رویت پذیری در اختیار اتاق کنترل مرکزی قرار می‌گیرد نقش مهمی در کاهش خاموشی دارد.
وی برق رسانی با کربن کم را سومین شاخص جهانی توسعه صنعت برق دانست و ادامه داد: استفاده از انژی‌های تجدید پذیر و به طور کلی انرژی‌های پاک که دارای کمترین کربن است سومین شاخص توسعه صنعت برق است.
مدیر عامل شرکت توزیع برق شهرستان اصفهان ادامه داد: شرکت توزیع برق اصفهان با تولید ۲/۲ میلیون کیلووات ساعت انرژی پاک خورشیدی از انتشار گاز‌های گلخانه‌ای جلوگیری کرده است.
پیرپیران استفاده بهینه از انرژی برق را شاخص دیگری از توسعه صنعت برق مطرح کرد و ادامه داد: در دنیا ۵۰ درصد نیازآینده از محل مدریت مصرف برق تامین می‌شودکه چشم اندازه ۳۰ ساله اروپا نمونه خوبی برای این موضوع است.

وی در خصوص پیشرفت سخت افزاری در چهار در توسعه زیرساخت‌های صنعت برق گفت:: در ابتدای پیروزی انقلاب وابستگی ۱۰۰ درصد به تجهیزات انتقال برق داشتیم که حتی در بخش اجرا نیز از متخصصان خارجی در کشور استفاده می‌شد که اکنون در بخش اجرا، رویت پذیری و سایر بخش‌ها از ۱۰۰ درصد توان متخصصان داخلی استفاده می‌کنیم.
مدیر عامل شرکت توزیع برق شهرستان اصفهان در خصوص افتتاح طرح‌های در دست افتتاح در استان گفت::در چهلمین سال پیروزی انقلاب اسلامی ۷۲ طرح برق رسانی با اعتباری بالغ بر ۳۳ میلیارد و ۷۸۳ میلیون تومان در سطح شهرستان اصفهان به بهره برداری می‌رسد.

 
انتهای پیام/م
 

هدف گذاری شرکت توزیع برق شهرستان اصفهان برای کاهش خاموشی‌ها به زیر ۱۰۰ دقیقه

برچسب ها: وزارت نیرو ، دهه فجر
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار