مدیرکل آموزش فنی و حرفه‌ای خراسان رضوی گفت:پس از انقلاب شکوهمند اسلامی در همه شاخص‌های مهارت آموزی، استان بیش از ۱۰ برابر رشد داشته است.
 
رشد ۱۰ برابری شاخص‌های آموزش فنی و حرفه‌ای خراسان رضوی در سال‌های پس از انقلاببه گزارش خبرنگارگروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از مشهد ، افشین رحیمی مدیرکل آموزش فنی و حرفه‌ای خراسان رضوی در نشستی خبری با خبرنگاران، پیرامون عملکرد حوزه کاری خود در زمینه توانمندسازی افراد جامعه در راستای ایجاد اشتغال پایدار گفت: اگرچه این گونه از فعالیت‌ها در سال‌های پیش از انقلاب شکوهمند ملت ایران نیز جریان داشته است با این حال در سال‌های پس از انقلاب با رشد چشمگیر آموزش‌های مهارتی در حوزه‌های مختلف روبرو بوده ایم که نشان از اهتمام حکومت اسلامی به حفظ کرامت‌های انسانی با ایجاد روحیه کار و نشاط اجتماعی دارد.

وی با اشاره به فعالیت ۴ مرکز آموزشی قبل از انقلاب در استان تصریح کرد: این تعداد مرکز طی سال‌های پربرکت انقلاب به ۴۸ مرکز رسیده است که رشد ۱۲ برابری این مراکز نشان از توجه به مساله مهارت آموزی دارد که نتیجه آن هموار نمودن مسیر اشتغال جوانان و اقشار مختلف جامعه است.

مدیرکل آموزش فنی و حرفه‌ای خراسان رضوی گفت: مراکز سال‌های قبل از انقلاب تنها در ۳۷ کارگاه فعال، به ارائه خدمات آموزشی مشغول بوده اند در حالی که پس از انقلاب ۵۷ این رقم با رشد ۶ برابری به ۲۲۰ کارگاه رسیده است که به ارائه خدمات آموزشی متناسب با نیاز روز بازار کار مشغول هستند.
 
رحیمی با اشاره به میزان مشارکت بانوان افزود: بانوان پس از انقلاب و حتی در جریان مبازرات مردم علیه حکومت ستم شاهی نقش بی بدیل خود را به اثبات رسانده اند، اما در سال‌های پیشین این ظرفیت نادیده انگاشته شده بود به طوری که تنها ۱۶ نفر از کارکنان آموزش فنی و حرفه‌ای استان را زنان تشکیل می‌دادند حال آنکه این رقم در سال‌های پس از انقلاب به ۱۸۰ نفر رسیده و با رشد ۱۰ برابری بخشی از پتانسیل اجتماعی بانوان را به عرصه ظهور رساند.

وی تصریح کرد: همچنین در حال حاضر ۱۰ مرکز آموزش دولتی و ۶۰۷ آموزشگاه آزاد به طور خاص و ویژه به توانمندسازی بانوان مشغول هستند، اما این رقم در سال‌های ماقبل سال ۵۷، در حوزه مراکز دولتی صفر و در حوزه آموزشگاه‌های آزاد ۴۹ بوده است که این نشان از نادیده گرفتن ۵۰ درصد از جمعیت استان دارد.

مدیرکل آموزش فنی و حرفه‌ای خراسان رضوی از رشد ۱۰ برابری ظرفیت اسمی مراکز آموزشی استان در ۴۰ سال عمر انقلاب خبرداد و گفت: در حال حاضر ظرفیت اسمی مراکز آموزشی استان ۱۰ میلیون نفر ساعت است، اما این عدد در سال‌های قبل از انقلاب شکوهمند اسلامی تنها ۱ میلیون نفر ساعت بوده است.

رحیمی یکی دیگر از دستاورد‌های حوزه مهارت آموزی در سال‌های پس از انقلاب را که در سال‌های اخیر محقق شده و به بار نشسته است، استفاده از ظرفیت خیرین و واقفین برای توسعه آموزش‌های فنی و حرفه‌ای عنوان کرد و افزود: توسط خیرین ۱۷ هزار و ۴۰۰ متر مربع زیربنای احداثی در اختیار آموزش فنی و حرفه‌ای استان قرار گرفته که هم اکنون با کاربرد آموزشی مورد استفاده می‌باشد و از سوی واقفین نیز ۳ هزار و ۳۴۰ متر مربع زمین به آموزش فنی و حرفه‌ای خراسان رضوی اهدا شده است.
 
انتهای پیام//ف.ح
 

رشد ۱۰ برابری ظرفیت اسمی مراکز آموزشی خراسان رضوی

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.