به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از اصفهان، محمد شریعتمداری وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی امروز در جریان سفر به اصفهان و در حاشیه بهرهبرداری از طرح استانداردسازی بیمارستان غرضی در جمع خبرنگاران با اشاره به اهمیت ارائه خدمات تأمین اجتماعی به ویژه به قشر کارگر گفت: کارگران ستون فقرات تولید کشور هستند و ارائه خدمات در حوزه کارگری در واقع حوزه تخصصی سازمان تأمین اجتماعی است که در حد خودش باید سرویس لازم ارائه کند.
وی به اقدامات حمایتی دولت از کارگران اشاره کرد و گفت: در یک نگاه سه جانبه ما در جلسات شورای عالی کار،کمیته دستمزد، مباحث اولیه مربوط به فاصله گرفتن حداقل سبد معیشت با حداقل دستمزد را در طی هفتههای گذشته مورد بحث و بررسی قرار دادیم.
شریعتمداری ادامه داد: بین کارگر، کارفرما و دولت تفاهم برای تصمیمگیری در مورد بحثهای سال آتی وجود دارد و همانطور که اعلام شده، در لایحه تقدیمی به مجلس ۲۰ درصد متوسط رشد دستمزد را پیشبینی کردهایم، طبیعتاً شورای عالی کار هم برای سال آتی در یک تفاهم سهجانبه که در آن کارگر و کارفرما و دولت نمایندگانشان سهیم هستند در مورد دستمزد سال آتی تصمیمگیری نهایی خواهد کرد.
وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی افزود: تلاش می شود تا فاصله بین حداقل معیشت با حداقل دستمزد یک جزء ثابت باشد که فاصله حداقل دستمزد در این جامعه بزرگ را تا حدودی کاهش بدهد.
وی با بیان این که در سال ۹۷ کارگران با مشکلاتی مواجه بودند، اظهار داشت: کارگران در ماههایی که به دلیل افزایش سطح عمومی قیمتها و این که در بین سال امکان افزایش دستمزدها وجود نداشت سختیهایی را تحمل کردند؛ البته با جامعه کارفرمایی مذاکرات زیادی را داشتیم به خصوص در همین ایام که خدمات بیشتری را به کارگران ارائه کنند.
شریعتمداری اضافه کرد: ۲ هزار و ۲۰۰ میلیارد تومان اعتبار برای حدود ۲۵۰ هزار نفر کارگری که به دلایل مختلف مانند تعطیلی واحدهای تولیدی از کار بیکار شدهاند مقرر شده است تا بیمه بیکاری برای دورههای موقتی که بعضی واحدهای تولیدی از کار خارج میشوند قویتر شود.
وی بیان داشت: مقرر شده که از سال آینده افراد دارای درآمد ثابت مانند حقوق کارمندی و کارگری که در جریان تحریمهای ظالمانه دشمنان، از بار و فشار بیشتری در رنج هستند را مورد توجه بیشتری قرار دهیم؛ حمایت میتواند شامل توجه به حداقل دستمزد، توجه به سبدهای معیشتی و خدمات دیگری مانند پوشش دادن بیشتر بیمه بیکاری برای واحدهایی که به هر دلیلی از فعالیت خارج میشوند، باشد.
انتهای پیام/م
حقوق کارگرا و اونایی که توی شرکت خصوصی کار میکنن اضافه نمیکنن.فقط روز به روز حقوق رییسا و مدیرا زیاد میکنن.
برید فکری به حال این گرونی بکنین
پول هست .. اگر نیست مالیات عادلانه .. بخصوص از گرانفرو ش قاچاقچی دلال جماعت اختلاسچی و علالخصوص مالهای خورده شده ک اینهمه ژن خوب ساخته
به کارگر خیلی کمک کردن این رو بدونین اگر به کارفرما بار مالی وارد شه خیلی راحت تعدیل نیرو میکنه
یه جوری میگن ۲۰ درصد انگار دارن ۲۰۰ درصده
چندین سال است که قراراست همسان سازی حقوق بازنشستگان
فرهنگی باشاغلین فرهنگی انجام شود.ازوزیرمحترم درخواست
می نماییم باتوجه به بررسی لایحه بودجه۹۸درمجلس شورای
اسلامی،موضوع همسان سازی حقوق بازنشستگان فرهنگی را
پیگیری نمایند.
امیدی نیست....
ولی الکی می گوئید ، عمل در شما نبود و نیست
یک پیشنهاد دارم
کارگاه هایی که به علت اینکه توان پرداخت حقوق کارگر را ندارند و در شرف تعطیلی است بررسی شود و به جای اینکه کارگاه تعطیل شود و کارگر بیمه بیکاری دریافت کند بیمه آن کارگاه را حمایت کند و کارگران به کار خود مشغول باشند تا آن کارگاه دوباره توانمند شود و حقوق کارگران کارگران را در آن بازه زمانی از طریق بیمه پرداخت شود به شرط حضور و کار در آن کارگاه و از طرف کارفرما ترمیم مشکلات در آن بازه زمانی
ای کاش فکری برای حق بیمه میکردید ،درآمد پایین ولی پول بیمه ها بالاست ،کارفرماها زیر بار بیمه کارگر نمیروند چون واقعا برایشون زیاد و از پسش بر نمی آیند ،
آقایون دولتمردومجلس نشین،کاش برای یکبارهم که شده وصیتنامه امام خمینی وقانون اساسی رو میخوندین