عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام با اشاره به بررسی لایحه الحاق به پالرمو از سوی مجمع گفت: بررسیهای مختلف کارشناسی در خصوص پالرمو انجام شده و تصمیمی که به نفع ملت باشد، در این خصوص گرفته میشود.
به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان ازقم،غلامعلی حداد عادل،عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام در سخنرانی پیش از خطبههای نماز جمعه قم که در در مصلای قدس برگزار شد،گفت: در حالی که دشمن، مجاری اقتصادی کشور را تنگ کرده است با تمام توان ابزار رسانهای به دنبال ترویج فکر خود در بین مردم است.
وی همچنین با تاکید بر اینکه به همان اندازه که باید نگران تنگنای اقتصادی باشیم باید به همان میزان نگران باز بودن فضای مجازی در کشور بود گفت: نمیدانم کسانی که از باز بودن و بی در و پیکر بودن فعلی فضای مجازی دفاع میکنند جواب خدا را چگونه خواهند داد.
عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام با تاکید بر اینکه این افتخار نیست که عدهای بگوند هرگز انگشت ما روی فیلترینگ نخواهد رفت افزود: دشمن برای جنگ اقتصادی خود پیوست فرهنگی تعریف کرده که با ابزار شبکهها و فضای مجازی به دنبال تحقق اهداف شوم خود است.
حدادعادل، در بخش دیگری از سخنانش قم را خاستگاه انقلاب اسلامی دانست وتاکید کرد: دشمن که به دنبال ضربه زدن به نقاط قوت این انقلاب است به طور قطع برای قم به عنوان خاستگاه و نقطه قوت انقلاب برنامه دارد تا با نفوذ در حوزه علمیه، روحانیتی در کشور تربیت شود تا دین را از سیاسیت جدا بدانند.
وی افزود: با وجود مراجع تقلید انقلابی کشور، حوزههای علمیه و حضور مردم غیرتمند و شهیدپرور قم که همواره پشتیبان امام و رهبری بودند هرگز نخواهند توانست به نقشههای شوم خود دست پیدا کنند.
عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام با بیان اینکه ورود به دهه پنجم انقلاب فرصتی برای بازخوانی مسیر گذشته انقلاب است اظهار داشت: امروز کارنامهای چهل ساله از انقلاب در اختیار داریم که باید این کارنامه مورد بررسی قرار گیرد.
حداد عادل با اشاره به دستاوردهای انقلاب اسلامی ایران تصریح کرد: بزرگترین دستاورد انقلاب اسلامی ایجاد حکومت دینی در کشور است، چراکه دنیای غرب که سلطه خود را بر همه جهان میخواهد پرونده حکومت دینی را در دنیا بسته دیده بود و امام راحل، دین را بار دیگر به زندگی مردم بازگرداند.
وی با بیان اینکه مسیحیت در غرب در کلیساها مبحوس شده است گفت: سکولاریسم در غرب دین را به ابزاری نمادین تبدیل کرده و به دنبال تبدیل اسلام به وضعیتی مشابه مسیحیت بود، ولی امام (ره) با ایجاد حکومت دینی، اسلام را در تمام شئون زندگی و حکومت جاری کرد.
وی همچنین با تاکید بر حساسیت مجمع تشخیص مصلحت نظام در بررسی لایحه پالرمو (کنوانسیون سازمان ملل متحد برای مبارزه با جرایم سازمانیافته فراملی) گفت: جهات مثبت و منفی پالرمو در دست بررسی است و مجمع تشخیص مصلحت نظام در نهایت تصمیمی خواهد گرفت که به سود ملت باشد.
حداد عادل با اشاره به بررسی قرارداد پالرمو در مجمع تشخیص مصلحت نظام افزود: بررسی این لایحه در دستور کار مجمع قرار دارد و در این زمینه بررسیهای مختلف کارشناسی در حال انجام است.
وی با تاکید بر توسعه توان دفاعی کشور گفت: موشکهایی که امروز غرب را به هراس انداخته و موجب اقتدار جمهوری اسلامی شده است، این توان دفاعی و موشکی توسط جوانان این کشور در شرایط سخت تحریم رقم خورده است.
عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام در ادامه، «استقلال» را از جمله دستاوردهای انقلاب دانست و گفت: هیچ کشوری در جهان استقلال کشور ایران را ندارد و این در حالی بوده است که در ۲۰۰ سال گذشته کشور ما با سلطه خارجی مواجه بوده است.
وی با تاکید بر اینکه هیچ کشور و دولت خارجی نمیتواند با وجود چنین ملت و رهبری، اراده خود را بر ملت ایران تحمیل کند گفت: آزادی با لجام گسیختگی متفاوت است و انقلاب اسلامی به دنبال آزادی ملت در تعیین سرنوشت خود بوده است و نه ایجاد لجام گسیختگی اخلاقی؛ به همین دلیل آزادی از دیگر دستاوردهای مهم انقلاب اسلامی است.
حداد عادل ادامه داد: از همان ابتدای انقلاب تا کنون مردم ایران اسلامی با حضور در انتخاباتهای مختلف سرنوشت کشور را رقم زده اند که این از دستاوردهای مهم انقلاب است.
وی با اشاره به دیدارهای رهبر معظم انقلاب با دانشجویان و جوانان گفت: در کشوری زندگی میکنیم که جوانان از چنان آزادی بیانی برخوردار هستند که در محضر رهبری، عالیترین مقام جمهوری اسلامی انتقاد کرده و این انتقادات بدون هیچ واهمهای بیان میشود.
عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام با اشاره به شرایط خفقان پیش از انقلاب اسلامی در دوران رژیم پهلوی ادامه داد: شاه مملکت تحمل کوچکترین انتقادات را نداشت به گونهای که در روزنامه اطلاعات آن زمان، درد دل رانندههای تاکسی از شرکت تعاونی تاکسیرانی به چاپ رسید و آن مطلب با واکنش تند شاه مواجه شد.
حداد عادل توسعه مدارس و دانشگاهها را از جمله دستاوردهای انقلاب دانست و گفت: در جمعیت ۳۶ میلیونی قبل از انقلاب تنها ۱۷۵ هزار دانشجو در کشور مشغول به تحصیل بود و این در حالی است که امروز از جمعیت ۸۰ میلیونی کشور بیش از ۴ و نیم میلیون دانشجو در دانشگاهها مشغول به تحصیل هستند.
عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام تاکید کرد: کل سرانه چاپ کتاب کشور پیش از انقلاب، ۷۰۰ عنوان کتاب بود و این در حالی است که امروز تعداد عناوین چاپ شده سالانه بیش از ۱۰۰ هزار عنوان است.
وی ، توسعه شهرها را از دیگر دستاوردهای انقلاب دانست و گفت: به طور قطع هیچ شهری پس از انقلاب به اندازه قم توسعه و رشد فرهنگی، علمی و عمرانی نداشته است.
عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام نظام سلطه جهانی به سرکردگی آمریکا را از جمله دشمنان انقلاب اسلامی دانست و گفت: دلیل دشمنی آمریکا، اسرائیل و آل سعود با انقلاب اسلامی، تبدیل این انقلاب به الگویی برای سایر ملتها است.
حدادعادل با بیان اینکه ملت ایران از روز اول پای انقلاب ایستاده و از طرفی دنیای استکبار در این مدت با تمام فشار در مقابل این انقلاب و ملت ایران ایستاده است گفت: امروز دشمن بعد از تجربه جنگ تحمیلی به سراغ تحریم اقتصادی رفته است.
عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام، هدف از تحریم اقتصادی را فشار به مردم و ایجاد نارضایتی دانست و گفت: جدا کردن مردم از انقلاب و مایوس شدن مردم از انقلاب، خواست و آروزی دشمن است و به لطف الهی دشمنان ایران اسلامی این آرزو را به گور خواهند برد.
انتهای پیام/ش