به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، آموزههای دین مبین اسلام در دهههای گذشته از جهات مختلفی در سراسر عالم در حال گسترش است؛ یکی به خاطر جاذبه رهبران و پیشوایان اصلی این دین است که همان پیامبر (ص) و خلفای برحق ایشان یعنی ائمه (ع) هستند و دیگری به دلیل وجود بشارتهای ظهور آخرین پیامبر الهی و امامان پس از ایشان در کتب مقدس اهل کتاب است که حتی قرآن و ائمه اطهار (ع) به برخی از این گزارهها اشاره کردهاند.
بیشتربخوانید: حضرت زهرا (س) چه کسانی را در روز قیامت شفاعت میکنند؟
به عنوان نمونه خداوند در قرآن تصریح دارد که نام پیامبر (ص) در تورات و انجیل نوشته شده است. در آیه ۱۵۷ سوره اعراف میخوانیم: «الَّذینَ یَتَّبِعُونَ الرَّسُولَ النَّبِیَّ الْأُمِّیَّ الَّذی یَجِدُونَهُ مَکْتُوباً عِنْدَهُمْ فِی التَّوْراةِ وَ الْإِنْجیل ... همانان که از این فرستاده، پیامبر اُمی که [نام]او را نزد خود، در تورات و انجیل نوشته مىیابند- پیروى مىکنند.» همچنین خداوند عیسی (ع) را پیامبری معرفی میکند که بشارت به پیامبر آخرالزمان میدهد در آن آیه که میفرماید: «وَ إِذْ قالَ عیسَى ابْنُ مَرْیَمَ یا بَنی إِسْرائیلَ إِنِّی رَسُولُ اللَّهِ إِلَیْکُمْ مُصَدِّقاً لِما بَیْنَ یَدَیَّ مِنَ التَّوْراةِ وَ مُبَشِّراً بِرَسُولٍ یَأْتی مِنْ بَعْدِی اسْمُهُ أَحْمَد ...؛ و هنگامى را که عیسى پسر مریم گفت: «اى فرزندان اسرائیل، من فرستاده خدا به سوى شما هستم. تورات را که پیش از من بوده تصدیق مىکنم و به فرستادهاى که پس از من مىآید و نام او «احمد» است بشارتگرم.» (آیه ۶ سوره صف)
بر این اساس هر کدام از حقطلبان اهل کتاب که به این حقیقت پی بردند، یا بر آن تصریح داشتهاند و این انوار مقدس را تکریم کردند و یا به دین مبین اسلام گرایش یافتند. نمونهای از سخنان این اندیشمندان در تکریم حضرت زهرا (س) را در ادامه میخوانید.
لویی ماسینیون، شرقشناس و اسلامشناس فرانسوی و محقق تاریخ کتابی به نام "تقدیس فاطمه زهرا" نوشته است. او معتقد است مکتب تشیع متأثر از وجود شخصیتی، چون فاطمه زهرا به چنان مکتبی تبدیل شده که بسیار عاطفی است.
وی رساله محققانهاى در مورد مباهله مسیحیان «نجران» با پیامبر اسلام که در سال دهم هجرى در مدینه صورت گرفت، نوشته که در آن نکتههاى جالب توجه فراوانى مطرح شده است. در آن رساله مىگوید:
«اوراد و دعاهاى ابراهیم (ع) از وجود دوازده نور که منشعب از فاطمه هستند خبر مىدهد؛ تورات موسى از آمدن محمد (ص) و دختر پر برکت او و دو آقازاده به مانند اسماعیل و اسحق (حسن و حسین) نوید میدهد و انجیلهاى عیسى (ع) از آمدن احمد (ص) نوید مىدهد و نیز بشارت مىدهد که دختر پربرکتى خواهد داشت که دو پسر به دنیا مىآورد...»
بر اساس تحقیق این اسلامشناس فرانسوی مبنی بر بشارت عیسی (ع) به پیامبر گرامی اسلام (ص) آن هم با نام احمد، اکنون آیه ۶ سوره صف که قبلاً بیان شد و در آن عیسی (ع) به پیامبری با نام احمد بشارت داده بود، بیشتر برایمان جلوهگر میشود.
منبع: تسنیم
انتهای پیام/