دامپزشکی تاکستان، گوشت و مرغ مصرفی در رستوران‌ها و واحد‌های عرضه فرآورده‌های خام دامی را پایش می‌کند.

به گزارش  گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از قزوین ، محمد رضا آذربایجانی رئیس اداره دامپزشکی شهرستان تاکستان گفت: با توجه به افزایش قیمت گوشت  و احتمال بروز تخلفات و تقبلات مرتبط با این ماده غذایی، این اداره پایش بار میکروبی، نحوه نگهداری، رعایت تاریخ انقضاء و نوع گوشت را در واحد‌های عرضه، رستوران‌ها و غذاخوری‌ها آغاز کرده است.

آذربایجانی افزود: در این پایش ۳ اکیپ کارشناسی و مجهز به امکانات ویژه از گوشت‌های مشکوک به فساد ، نمونه برداری می‌کنند.

وی اضافه کرد: در پایش‌های قبلی این اداره ۳ واحد متخلف شناسایی و به مجازات حبس، جریمه نقدی و پلمب محکوم شدند.

انتهای پیام/ک

پایش گوشت و مرغ مصرفی در رستوران‌ها و واحد‌های عرضه فرآورده‌های خام دامی

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.