مقاومت به درمان‌های شیمیایی و هزینه‌های کلان تولید این دارو‌ها سبب شده است تا کارشناسان از راهکار‌های طبیعی برای مقابله با سرطان استفاده کنند.

به گزارش خبرنگار حوزه کلینیک گروه علمی پزشکی باشگاه خبرنگاران، کارشناسان با اصلاح ژنتیک در جوجه‌ها نوعی تخم مرغ تولید کرده اند که از آن می‌توان برای مبارزه با بیماری هایی چون سرطان و آرتریت استفاده کرد؛ در این تخم مرغ‌ها نوعی DNA قرار دارد که می‌تواند جایگزین پروتئین از دست رفته در بیماران سرطانی شود.
 
پروتئین‌های مورد نیاز برای درمان بیماران سرطان اکنون به شکل مصنوعی تولید می‌شوند و دردارو‌های مختلف درمان سرطان به وسیله بیماران مصرف می‌شوند.
تخم مرغ‌های اصلاح ژنتیک شده؛ نسل تازه دارو‌های طبیعی درمان سرطان
 
تولید پروتئین به وسیله تخم مرغ قیمتی صد برابر ارزان‌تر نسبت به نمونه‌های مشابه خواهد داشت؛ تنها سه تخم مرغ برای تولید میزان کافی تولید پروتئین کافی است.
 
مطالعه دانشمندان نشان داده است اصلاح DNA جوجه‌ها می‌تواند سبب تولید پروتئین‌هایی در تخم مرغ شود که اغلب در بدن بیماران سرطانی وجود ندارد.
تخم مرغ‌های اصلاح ژنتیک شده؛ نسل تازه دارو‌های طبیعی درمان سرطان
 
 این تحقیق به وسیله محققان دانشگاه ادینبورگ انجام شده است؛ محققان این پژوهش اعلام کرده اند هنوز به مرحله تولید محصول‌های دارویی نرسیده‌اند، اما مطالعه نشان داده است از جوجه‌ها می‌توان برای تولید پروتئین مناسب در درمان و مقابله با سرطان استفاده کرد و جزو فناوری‌های قابل اعتماد در بیوزیست محسوب می‌شود.
 

کارشناسان درصدد هستند پروتئین انسانی IFNalpha۲a که دارای اثر‌های ضد ویروسی و ضد سرطان قوی است؛ در تخم مرغ‌ها ایجاد کنند.
 
یکی دیگر از مزایای استفاده از این روش، بی نیاز شدن به تولید پروتئین در آزمایشگاه‌های بسیارپیشرفته و صرف هزینه‌های کلان برای تولید نمونه شیمیایی است؛  استفاده از نمونه طبیعی سبب سازگاری بیشتر بدن انسان با آن می‌شود.
 
کارشناسان زمان دقیق بهره برداری علمی از تولید پروتئین در تخم مرغ را بین ده تا ۲۰ سال آینده اعلام کرده اند و نتیجه‌های به دست آمده از این تحقیق در مجله BMC Biotechnology منتشرشده است.
 
منبع:Dailymail
 
انتهای پیام/
برچسب ها: سرطان ، دانستنی ها
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی: ۰
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۰:۲۹ ۱۳ بهمن ۱۳۹۷
کاش یه اصلاح ژنتیکی میکردن که زرده تخم مرغ کوچیک بشه چون الان بخاطر زرده که کلسترول زیاد داره نمیشه بیشتر از یه تخم مرغ در روز خورد مصرف گوشت زیاد میشه