معاون سازمان امور اجتماعی وزارت کشور گفت: مشارکت مردم باعث شد که مردم حکومت فاسد را کنار بگذارند و حکومتی با رای و نظر مردم برپا شد.

مشارکت مردم دستاورد انقلاب استبه گزارش  خبرنگار حوزه دولت گروه سیاسی باشگاه خبرنگاران جوان،  کمال اکبری معاون سازمان امور اجتماعی وزارت کشور  در  خصوص همایش سازمان‌های مردم نهاد گفت: مشارکت اجتماعی و مشارکت سیاسی مردم در عرصه‌های مختلف منجر به پیروزی انقلاب و استمرار انقلاب اسلامی بوده است. انقلاب اسلامی بر پایه مردم بوده و اگر می‌خواهیم انقلاب قدرت پیدا کند باید مشارکت مردم دخیل باشد.
وی در ادامه افرود: امروز شاهد تهاجمات کشورمان بیگانه به جمهوری اسلامی هستیم، یکی از دستاورد‌های بزرگ انقلاب مشارکت اجتماعی است. مشارکت مردم باعث شد که مردم حکومت فاسد را کنار بگذارند و حکومتی با رای و نظر مردم برپا شد. امروز شاهد هستیم که مسئولین شهرداران دهیاران با واسطه و رای مردم انتخاب می‌شوند.

وی افزود: در دوران جنگ، دوران سازندگی و دوران‌های مختلف همواره ما شاهد برخی تهاجمات از سوی دشمن به ارزش‌های انقلاب اسلامی بودیم و مردم نسبت به این امر اهتمام داشتند.   گردهمایی بزرگ سازمان‌های مردم نهاد هم بدین منظور تشکیل می‌شود که جلوه مردمی بودن انقلاب اسلامی به نمایش گذاشته شود.

وی با اشاره به فعالیت تشکل‌های مردمی گفت: امروز ما تشکل‌های مختلفی در کشورمان داریم،  بیش از ۲۰۰ هزار تشکل اجتماعی مذهبی و... وجود دارد و از این تعداد ۱۰ هزار سازمان مردم نهاد در کشور ثبت شدند. این، آمار و ارقام بیانگر این است که جمهوری اسلامی ایران با هزاران تشکل بر پایه مردم ایستاده و فعالیت می‌کنند. تشکل‌های حوزه زنان ۸۰۰ هزار حوزه هستند که با حضور  بانوان در کشور فعالیت می‌کنند و شاهد حضور اجتماعی زنان شاهد‌ هستیم.

اکبری با بیان اینکه یکی از دستاورد‌های بزرگ همین مشارکت‌های اجتماعی مردم است، گفت: مشارکت اجتماعی مردم منجر به آن شد که مردم حکومت ستمگر پهلوی را کنار بگذارند و حکومتی را جایگزین کنند که بر پایه و برخواسته از مردم،  رای و نظر مردم بوده است. امروزه ما شاهد این هستیم که همه مسئولان، عالی‌ترین مقامات نظام  و محلی‌ترین مسئولیت‌ها  با واسطه یا بلاواسطه با رای مردم انتخاب می‌شوند.

وی با بیان اینکه در بدنه اجتماعی هم مردم بر پایه قوانین و مقررات کشور می‌توانند در حوزه‌های اجتماعی مشارکت کنند، گفت: مردم در قالب تشکل‌های اجتماعی، سازمان‌های مردم نهاد، موسسات خیریه فعالیت می‌کنند، امروزه آمار بسیار بزرگی از تشکل‌های اجتماعی داریم، اگر کل تشکل‌های اجتماعی را بخواهیم نام ببریم بیش از ۲۰۰ هزار تشکل مذهبی اجتماعی، فرهنگی داریم که از این مقدار ۱۹ هزار تشکل جزو سازمان‌های مردم نهاد هستند که  در کشور به صورت رسمی ثبت شده و مشغول فعالیت هستند، این آمار و ارقام بیانگر این است که در جمهوری اسلامی ایران و در چهلمین سال انقلاب،  ما هزاران تشکل‌های مردمی  را ساماندهی کردیم که بر پایه مردم ایستاده‌اند.

معاون مشارکت‌های اجتماعی با تاکید بر اینکه ما قبل از انقلاب در حوزه‌های اجتماعی دستاوردی نداشته ایم گفت: ما با حدود ۸۰۰ سازمان مردم نهاد در حوزه زنان و خانواده و با حضور بانوان در کشور روبه رو هستیم که فعالیت می‌کنند، در واقع ما شاهد حضور اجتماعی گسترده زنان در کشور  هستیم.

انتهای پیام/

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار