به گزارش خبرنگار حوزه بهداشت و درمان گروه علمی پزشكی باشگاه خبرنگاران جوان، چند روزی است در رسانهها بحث فرار مالیاتی پزشکان به یکی از موضوعات داغ تبدیل شده است و برخی اظهارنظر میکردند که به کارانههای پزشکان به ویژه در بیمارستانهای دولتی مالیات تعقل نمیگیرد و در این بین جامعه پزشکی اذعان داشتند که در بیمارستانها مالیات از درآمد ما کسر میشود اما به نظر میرسد که این مالیات به خزانه واریز نمیشود.
سعید نمکی سرپرست وزارت بهداشت در مورد موضوع فرار مالیاتی پزشکان و کسر مالیات از درآمد در بیمارستانهای دولتی و واریز آن به خزانه در گفتوگو با خبرنگار حوزه بهداشت و درمان گروه علمی پزشكی باشگاه خبرنگاران جوان، گفت: از همکارانم خواسته ام به من گزارش بدهند چه میزان از مالیاتی که در بخش دولتی از عملکرد پزشک کسر می شود به خزانه واریز کرده اند؛ امیدوارم تمام مالیات کسر شده از درآمد پزشکان به خزانه واریز شده باشد.
وی درباره موضوع فرار مالیاتی پزشکان در بخش دولتی و کسر مالیات از کارانه پزشکان گفت: مالیات پزشکان در بخش دولتی به روز کسر میشود و احتمال اینکه پزشکان در بخش دولتی فرار مالیاتی داشته باشند نزدیک به صفر است.
نمکی گفت: به دلیل آنکه تازه به عنوان سرپرست وزارت بهداشت منصوب شده ام به طور دقیق از جزئیات مطلع نیستم و از همکارانم درخواست کردهام تا گزارش کاملی را در زمینه مالیات پزشکان و واریز آن به خزانه به من اعلام کنند.
سرپرست وزارت بهداشت اظهار کرد: در زمینه فرار مالیاتی پزشکان در بخش خصوصی اعتقاد ما این است که عده معدودی از پزشکان مانند همه اصناف ممکن است فرار مالیاتی داشته باشند و این موضوع مشمول همه نمیشود و تنها ممکن است شمار معدودی از پزشکان فرار مالیاتی داشته باشند.
نمکی تصریح کرد: ایران پزشکان شریفی دارد که حتی ویزیت خود را دریافت نمیکنند و دلیلی ندارد که همکاران شریف و خالص ما در جامعه پزشکی را به دلیل قانونگریزی شماری بدنام کنیم.
سرپرست وزارت بهداشت اظهار کرد: با همکاری سازمان نظام پزشکی، انجمنهای علمی و کمیسیون بهداشت و درمان مجلس شورای اسلامی به دنبال راهکارهایی هستیم تا از فرار مالیاتی در روزهای سخت آینده جلوگیری کنیم زیرا مالیات به عنوان یک منبع درآمد دولت محسوب میشود و به همین دلیل تلاش میکنیم فرار مالیاتی را به حداقل برسانیم، از طرفی به گونه ای تصمیم گیری کنیم که حرمت جامعه پزشکی شکسته نشود.
انتهای پیام/