آیت الله اعرافی گفت: کلان نگری و خدمت به اجتماع از رسالت‌های حوزه بوده که نخستین مرکز مسئول در این زمینه دفتر برنامه ریزی و نظارت راهبردی حوزه‌های علمیه است.

به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان ازقم، آیت‌الله علیرضا اعرافی مدیر حوزه‌های علمیه در نشست مدیران دفتر برنامه ریزی و نظارت راهبردی حوزه‌های علمیه که در سالن آیت الله حائری مرکز مدیریت حوزه برگزار شد، گفت: مجموعه ارزیابی باید به اموری بپردازد که دیگران را فعال کند و جایگاه این بخش بسیار مهم و حساس بوده و گفتمان سازی را رهبری می‌کند و باید تسهیل‌گر و ریل‌گذار بخش‌های دیگر باشد.

وی با اشاره به رسالت دفتر برنامه ریزی و نظارت راهبردی حوزه‌های علمیه افزود: این مرکز باید ریل‌گذار باشد، اما نه به معنای اینکه دیگران را از تکاپوی فکری و عملی بازدارد؛ همانطور که در منشور حوزه اشاره شده، کلان نگری و خدمت به اجتماع از رسالت‌های حوزه بوده که نخستین مرکز مسئول در این زمینه دفتر برنامه ریزی و نظارت راهبردی حوزه‌های علمیه است.

آیت الله اعرافی ابراز کرد: ما در سخت‌ترین شرایط مالی و مسائل مختلف قرار داریم و در حالی طرح‌ها را جلو می‌بریم که بودجه حوزه در واقع یک سوم شده است.

وی ادامه داد: ما در برابر این مشکلات به طور منطقی باید کار معمولی انجام دهیم، اما راه دیگر کار جهادی و با همت بوده که ما به دنبال راه دوم هستیم و باید این عهد را ببندیم که به رغم همه مشکلات و کاستی‌ها مانند یک سرباز پای کار بایستیم.

مدیر حوزه‌های علمیه تصریح کرد: ما در دو سال تلاشمان این بود که حوزه را از اسناد کلان راهبردی عبور دهیم و امروز حوزه ۸۰ درصد از این اسناد را پشت سر گذشته است.

وی اضافه کرد: منظومه اسناد کلان راهبردی و زیرساخت‌های سازمانی در ۱۵ پروژه مهم انجام شده و تاکید داریم تا پایان سال جاری همه بخش‌ها این اسناد کلان را پشت سر گذاشته و آن را تمام کنند.

آیت الله اعرافی عنوان کرد: نظارت بر قوانین و مقررات و اجرای مستمر آن نیز از دیگر ملزومات حوزه بوده و باید قوانین منزه و پالایش و اجرایی شود.

وی گفت: حوزه علمیه باید مدیران مورد نیازش را تربیت کند، از دل کارشناسان حوزه، تصدی مدیریت‌ها انجام شود.

عضو شورای عالی حوزه‌های علمیه خاطرنشان کرد: به زودی اجلاس هوش مصنوعی و اجتهاد در حوزه برگزار می‌شود که این اجلاس گامی در جهت پیاده کردن نگاه فناورانه حوزه علمیه است که باید دنبال شود.

مدیر حوزه‌های علمیه مطرح کرد: با بیان اینکه پیشنهاد ما برای اندیشکده، تدوین سند چشم انداز است، مطرح کرد: مباحث راهبردی حوزه در خارج از کشور مورد بحث و بررسی قرار داده می‌شود و در داخل نیز باید این بحث جدی گرفته شود و در همین راستا مرکز مطالعات راهبردی حوزه تاسیس شد.

انتهای پیام/الف

اجلاس هوش مصنوعی و اجتهاد در حوزه برگزار می‌شود

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.