به گزارش حوزه بهداشت و درمان گروه علمی پزشكی باشگاه خبرنگاران جوان، وحید مفید مدیرکل امور غذایی و آشامیدنی سازمان غذا و دارو در حاشیه گردهمایی تولید کنندگان صنایع غذایی نیشابور، اظهار کرد: صنایع تولید مواد غذایی یکی از ارکان اصلی تامین و اصلاح الگوی مصرف مواد غذایی هستند.
وی اظهار کرد: حدود ۸۰ درصد از مرگ و بیماریهای غیر واگیردار در کشور ناشی از بیماریهای غذایی است و سند ملی امنیت غذا تدوین شده است.
مدیرکل امور غذایی و آشامیدنی سازمان غذا و دارو بیان کرد: پیش نیاز توسعه پایدار دستیابی به غذای سالم و کافی است و برای رسیدن به وضعیت مطلوب این حوزه از توانمندیهای خوبی در داخل کشور برخوردار هستیم.
وی عنوان کرد: اجرای طرح برچسب راهنمای تغذیه بر روی مواد غذایی در کشور موفقیت آمیز بوده و مورد توجه کشورهای خارجی قرار گرفته است.
مفید تصریح کرد: برای تامین سلامت غذایی، طرح نظارت بر کل زنجیره تولید مواد غذایی باید تحت مدیریت واحد و به صورت یکپارچه در کشور اجرایی گردد.
مدیرکل امور غذایی و آشامیدنی سازمان غذا و دارو یادآوری کرد: سیاستهای جهانی در حوزه غذا از تولید مواد غذایی برای رفع گرسنگی به تامین غذای کافی و سالم تغییر یافته است.
انتهای پیام/