به گزارش خبرنگار حوزه دریچه فناوری گروه فضای مجازی باشگاه خبرنگاران جوان، روزنامه نیویورک تایمز به تازگی اعلام کرده فیسبوک در تا اوایل سال ۲۰۲۰ سه اپلیکیشن واتساپ، اینستاگرام و فیسبوک مسنجر را با هم ادغام میکند.
هر کدام از پیام رسانهای فیسبوک مسنجر، اینستاگرام و واتساپ به تنهایی مخاطبان و کاربران بسیار زیادی در سراسر جهان دارند. بیشترین تعداد کاربران واتساپ - Whats app در اروپا و هند است و اکثر کاربران فیسبوک را شهروندان ایالات متحده آمریکا تشکیل میدهند. این آمار برای اپلیکیشن اینستاگرام با دو پیامرسان قبلی متفاوت است، زیرا اینستاگرام در سراسر جهان از محبوبیت خوبی برخوردار است.
بنا بر گزارش نیویورک تایمز مدیرعامل و بنیانگذار فیسبوک مارک زاکربرگ شخصاً در صدد است تا سه پیامرسان پرطرفدار در جهان را با هم ادغام کند. یعنی اگر کاربری یکی یا حتی دو عدد از این برنامهها را نداشت، قادر باشد پیام ارسال شده از مخاطب خود را در برنامه سوم دریافت کند. در واقع طرح فیسبوک کاربرانی که اپلیکیشن فیسبوک مسنجر را در گوشی، تبلت و رایانه خود ندارند، قادر میسازد پیامی را که یکی از دوستانشان در فیسبوک مسنجر برایشان فرستاده است، در اینستاگرام یا واتساپ مشاهده کنند.
به معنای دیگر کاربران هرکدام از سه پیام رسان واتساپ، فیسبوک مسنجر و اینستاگرام میتوانند در آینده با کوچکترین مشکلی با هم در ارتباط باشند. حرکت به سمت این پروژه از سوی فیسبوک هنوز در مراحل اولیه است و مارک زاکبرگ در صدد است با جمعآوری تیمی از متخصصان گامی مستحکم را به سمت آینده مشترک سه پیامرسان یاد شده بردارند.
طبق آنچه از درون شرکت فیسبوک افشا شده، هرکدام از اپلیکیشنهای فیسبوک مسنجر، واتساپ و اینستاگرام در آینده علاوه بر همکاری بسیار نزدیک با یکدیگر و داشتن نقاط نرمافزاری مشترک همچنان به صورت مستقل نیز با زیرساختهای اختصاصی خود به فعالیت خود ادامه میدهند و کاربران میتوانند تنها از یک یا دو عدد و یا هر سه آنها به شکل جداگانه استفاده کنند.
با وجود جذابیتهای بسیار طرح ادغام سه پیامرسان پرطرفدار جهان برای همه عاشقان پیامرسانهای اجتماعی، بسیاری از کارشناسان فناوری با انتقاد از طرح فیسبوک آن را طرحی خطرناک برای امنیت این شبکههای اجتماعی خوانند. منتقدان با اشاره به رسواییهای متعدد فیسبوک در افشای اطلاعات شخصی بسیاری از کاربران، اجرای این طرح را به نفع کاربران فضای مجازی نمیدانند.
مارک زاکبرگ تا این لحظه به طور مستقیم واکنشی به انتقادات مطرح شده از سوی کاربران و کارشناسان نشان نداده ولی او به کاربران فیسبوک قول داده است اپلیکیشنهای آینده این شرکت با سطح بسیار بالایی رمزگذاری شده باشند تا کوچکترین مشکل امنیتی برای کاربران آنها به وجود نیاید.
بیشتر بخوانید:
فیسبوک درخواستهای سیاسی را به بخش خبرخوان خود اضافه میکند +عکس
زاکربرگ به مدیران خود دستور داد که از گوشیهای اندرویدی استفاده کنند
انتهای پیام/