به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از سنندج ، به نقل از روابط عمومی شرکت آب و فاضلاب استان کردستان، محمدحسین محمدی گفت: در حال حاضر همه شهروندان ساکن در شهرهای استان کردستان از خدمات تأمین آب بهداشتی و سالم توسط شرکت آبفا کردستان برخوردار هستند.
وی افزود: در زمان تأسیس شرکت آبفا حدود ۶۳۵ هزار نفر معادل ۸۵ درصد جمعیت شهرنشین آن زمان استان از آب شرب سالم استفاده می کردند که امروزه با گسترش و تقویت خدمات این حوزه، این میزان به حدود یک میلیون و ۲۰۰ هزار نفر معادل ۱۰۰ درصد جمعیت شهرنشین در ۲۷ شهر استان ارتقاء یافته است.
مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب استان کردستان ادامه داد: تا پیش از تأسیس شرکت آبفا استان تنها یک تصفیه خانه آب در کردستان وجود داشت که این تعداد هم اکنون به پنج واحد در مدار و یک تصفیه خانه در حال ساخت رسیده است و ضمن آنکه چهار طرح آبرسانی بلند مدت به شهرهای استان نیز در دست اقدام است.
محمدی یادآور شد: در سال ۱۳۷۱ حدود ۸۸ هزار فقره انشعاب آب در شهرهای استان وجود داشت که این تعداد در پایان آذر ماه سال جاری به ۳۶۰ هزار فقره انشعاب رسیده که نشان از رشد بیش از چهار برابری این شاخص را دارد.
وی بیان کرد: همچنین حداکثر ظرفیت تأمین آب در شهرهای استان در بدو تأسیس شرکت ۵۰ میلیون مترمکعب بوده که این رقم در حال حاضر به ۱۴۶ میلیون مترمکعب (حدود سه برابر) افزایش یافته است.
مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب استان کردستان در بخش دیگری از سخنان خود گفت: در حال حاضر ۹۵ درصد شهروندان ساکن در شهرهای استان زیر پوشش خدمات شرکت آبفا کردستان در حوزه جمع آوری، انتقال و تصفیه فاضلاب قرار دارند.
محمدی اظهارداشت: در زمان تأسیس شرکت آبفا در سال ۱۳۷۱ حدود ۴۶۳ هزار نفر معادل ۷۳ درصد جمعیت شهرنشین آن زمان استان از خدمات دفع بهداشتی فاضلاب استفاده می کردند که امروزه با گسترش و تقویت خدمات این حوزه، تعداد شهروندان بهره مند از خدمات دفع بهداشتی و تصفیه فاضلاب در حال حاضر حدود یک میلیون و ۱۴۰ هزار نفر معادل ۹۵ درصد جمعیت شهرنشین در شهرهای استان است.
وی افزود: تا پیش از تأسیس شرکت آبفا استان، هیچ تصفیه خانه فاضلابی در کردستان وجود نداشت که با تلاش های صورت گرفته هم اکنون شش تصفیه خانه فاضلاب در مدار بهره برداری قرار دارد و پنج تصفیه خانه نیز در حال ساخت است.
مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب استان کردستان ادامه داد: در سال ۱۳۷۱ حدود ۷۹ هزار فقره انشعاب فاضلاب در شهرهای استان وجود داشت که این تعداد در پایان آذر ماه سال جاری به بیش از ۳۴۰ هزار فقره انشعاب رسیده که نشان از رشد بیش از چهار برابری این شاخص را دارد.
محمدی یادآور شد: همچنین طول شبکه جمع آوری و خطوط انتقال فاضلاب از ۷۵۰ کیلومتر در هنگام تأسیس شرکت آبفا استان به بیش از هزار و ۹۰۰ کیلومتر در حال حاضر رسیده است و ضمن آنکه هشت واحد آزمایشگاه فاضلاب نیز در استان فعالیت می کنند.
انتهای پیام/م