گوشه‌ای از زندگی نامه شهید محسن حقیر مددی یکی از شهدای هشت سال دفاع مقدس را در اینجا بخوانید.

زندگی نامه شهید محسن حقیر مددیبه گزارش خبرنگارحوزه قرآن و عترت  گروه فرهنگی باشگاه خبرنگاران جوان حماسه دفاع مقدس روز به روز بالنده‌تر شد و جوانان ما چونان کوهی استوار در برابر تهاجم دشمن ایستادند. مقدس‌ترین و با ارزش‌ترین استقامت، دفاع از عقیده است و بدون شک دوران هشت ساله جنگ تحمیلی عراق علیه ایران از افتخارات بزرگ و بی‌نظیر ایران اسلامی است. شهادت زندگانی جاودانه یافتن است؛ اوج و عروج تعالی است.

شهادت تکامل ایمان و نهایت خلوص قلب‌هاست. شهادت مردن تحمیلی نیست بلکه انتخاب آزادانه و آگاهانه و خلوت عاشق و معشوق است.

شما می‌توانید در ادامه شرح کوتاه زندگی شهید تیمور حسن پور یکی از شهدای هشت سال دفاع مقدس را بخوانید:

شهید، که با قلبی مطمئن می‌رفت تا از قفس دنیا رهایی یابد و، چون کبوتران حرم در آسمان عشق، پر زند. او خود می‌دانست که صحنه‌ای بزرگ در پیش روی دارد و بی‌آنکه اضطرابی داشته باشد، با قدم‌های آرام، از بازماندگان خداحافظی می‌کرد و تنها، به فکر وصال جانان بود و دیدار خوبان.
طلبه شهید محسن حقیر مددی در شهریور سال ۴۵ هـ. ش. در شهرستان خوی به‌دنیا آمد. دوران دبستان و راهنمائی را در زادگاهش گذرانید و با توجه به هوش سرشار و نمرات عالی او در دوره راهنمائی، جهت ادامه تحصیل رشته ریاضی را انتخاب کرد. در سال ۶۱ زمانی که سال دوم دبیرستان را بگذارند علاقه زبادی به دروس علوم دینی پیدا کرد. به این خاطر، وتصمیم گرفت به احساسات معنوی خویش پاسخ دهد و مدرسه علوم دینی «نمازی» شهرستان خوی، مشغول به تحصیل شد و با این کار، بزرگترین آرزوی پدر بزرگوارش را برآورده کرد. چنانکه پدرش در این باره خود نقل می‌کند «محسن» هنوز بیست ماه بیشترنداشت که او را به زیارت امام حسین «ع» بردم و از حضرت چنین آرزویی را کردم و اکنون آرزویم برآورده گردید.

در کوتاهترین مدت «دوره مقدمات» حوزه را گذراند و در سال ۶۴ جهت ادامه تحصیل به قم مهاجرت کرد و از اساتید بزرگ حوزه، بهره‌های زیادی برد. هر چند حضور در کلاس درس و زانو زدن در محضر اساتید علم و عمل را با هیچ چیز دیگر عوض نمی‌کرد، ولی با فرمان زمان، فرمان حضرت امام (ره) مبنی بر پرکردن جبهه‌های، عازم خط مقدم شد و درگردان علی اکبر (س) لشگر عاشورا به عنوان تک تیرانداز، مشغول خدمت شد؛ و آنچنان تواضع و خلوص از خود نشان می‌داد که رزمندگان را بیش از پیش مجذوب روحانیت می‌کرد. در شب عملیات کربلای ۵ وقتی تعداد زیادی از بسیجیان را با ماشین از مقر لشگر به خط مقدم انتقال می‌داد، دیگر عزم برگشتن نکرد و در همان شب که بیستم دیماه ۶۵ بود، دعوت حق را در منطقه شلمچه لبیک گفت و پیمان خود با معبودش را تکمیل کرد؛ و پرگشودنش به سوی لقاء محبوب، چه زیبا بود! که و از دره هراس انگیز دنیای پراز فساد و بی بند و باری دور، شد و به عمق معنویت و نورانیت رسید؛ و با شهادت خود، برای قوم خویش واعظ و صادق گردید که بند بند حدیث صداقتش را قطرات خون و قطعات پاره، پاره، پیکرش گواهی دادند؛ و سرانجام پیکر مطهرش که سندی عینی بر مظلومیت او بود، در گلزار شهدای شهرستان خوی در جوار دیگر شهداء به خاک سپرده شد.

انتهای پیام/

بیوگرافی شهید محسن حقیر مددی

 

برچسب ها: شهدا ، دفاع مقدس
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.