رئیس هیئت موسس و هیئت امنا دانشگاه آزاد گفت: با توجه به اساس دفتر مرکزی گزینش دانشگاه آزاد اعضای هیئت علمی دانشگاه آزاد توسط وزارت علوم تأیید نمیشوند
به گزارش حوزه دانشگاهی گروه علمی پزشكی باشگاه خبرنگاران جوان، جلسه هماندیشی و هماهنگی فرآیند جذب هیئت علمی دانشگاه آزاد اسلامی ظهر امروز با حضور دکتر ولایتی رئیس هیئت موسس و هیئت امنا، محمدمهدی طهرانچی رئیس دانشگاه و محمدتقی مؤید مشاور و رئیس دفتر هیئت موسس و هیئت امنا به صورت ویدئو کنفرانس برگزار شد.
ولایتی در ابتدای این جلسه با قدردانی از تلاشهای طهرانچی و رنجبر در روند جذب اعضای هیئت علمی جدید، اظهار کرد: جذب اساتید از مهمترین اقدامات دانشگاه آزاد اسلامی است، چرا که افرادی باید به عنوان عضو هیئت علمی جذب این دانشگاه شوند که به معنای واقعی دارای صلاحیتهای تخصصی و عمومی باشند.
وی ادامه داد: بر اساس بررسیهای انجام شده، برخی اعضای هیئت علمی صلاحیتهای علمی یا عمومی مورد نیاز را ندارند و این موضوع باید اصلاح میشد؛ باید تصریح کرد دانشگاه زمانی میتواند به اهداف متعالی خود دست یابد که اساتیدی خبره، متعهد و متدین در اختیار داشته باشد.
رئیس هیئت موسس و هیئت امنا دانشگاه آزاد گفت: جذب اعضای هیئت علمی در دانشگاه آزاد اسلامی باید براساس قواعد و ضوابط دقیقی باشد که در شورای عالی انقلاب فرهنگی و مرکز جذب این شورا تصویب شده است و افرادی که قرار است به عنوان اعضای هیئت علمی جذب شوند، باید به مبانی اسلام و نظام پایبند باشند.
وی گفت: این دانشگاه باید به لحاظ فرهنگی و اعتقادی در کشور الگو و نمونه باشد، در غیر این صورت، معلوم است که به وظایف خود عمل نکردهایم و قراینی که وجود دارد، حکایت از این دارد که دانشگاه در حال حرکت به سمت رشد و تعالی فرهنگی در کشور است.
ولایتی درباره جذب هیئت علمی در استانها اظهار کرد: جذب باید متصل به هیئت مرکزی جذب باشد و دفتر مرکزی گزینش دانشگاه آزاد اسلامی زیر نظر مرکز جذب و امور هیئت علمی، بر روند جذب اعضا نظارت دارند تا فرآیند جذب براساس سلایق استانها انجام نشود و اساتید دانشگاه براساس ضوابط شورای عالی انقلاب فرهنگی انتخاب شوند و پس از انتخاب هم بر نحوه فعالیت آنها نظارت صورت گیرد.
رئیس هیئت موسس و هیئت امنا دانشگاه آزاد با اشاره به تشکیل هیئت مرکزی جذب از یک سال گذشته در دانشگاه آزاد اسلامی، گفت: روال پیچیده اداری که در گذشته وجود داشت و بر مبنای آن متقاضیان عضویت در هیئت علمی دانشگاه آزاد اسلامی باید به تأیید وزارت علوم میرسیدند، تغییر کرد و هیئت مرکزی جذب دانشگاه آزاد اسلامی با حضور اعضای مؤثر شورای عالی انقلاب فرهنگی، تأییدکننده وضعیت نهایی متقاضیان است.
وی با تأکید بر اینکه باید افرادی که به لحاظ صلاحیتهای علمی و عمومی دارای بالاترین سطح هستند، به عضویت هیئت علمی دانشگاه آزاد اسلامی درآیند، اظهار کرد: خوشبختانه افراد دارای صلاحیتهای تخصصی و عمومی در کشور کم نیستند و میتوانیم با استفاده از این ظرفیت ها، جوانان را در بدنه هیئت علمی دانشگاه آزاد اسلامی به کار گیریم.
ولایتی در بخش دیگری از این جلسه با اشاره به وظایف هیئت امنای مرکزی و استانها در دوره جدید، گفت: توقع این است که هیئتهای امنای استانی بر اجرای بخشنامهها و مقررات در استانها نظارت داشته باشند و از بروز مشکلات در واحدهای استانی جلوگیری کنند.
وی در ادامه از روسای دانشگاه آزاد اسلامی استانها خواست دفتری در اختیار نمایندگان هیئت امنای مرکزی در استانها قرار دهند تا به صورت مستمر از وضعیت استان اطلاع داشته باشند و اعضای حقیقی هیئت امنا در طول هفته در این دفتر حضور داشته باشند تا دانشجویان و اساتید برای رفع مشکلات خود به آنها مراجعه کنند.
وی خاطرنشان کرد: ما به عنوان مدیران دانشگاه آزاد اسلامی، در قبال دانشجویان مسئول هستیم و با توجه به اینکه این دانشگاه پسوند «اسلامی» دارد، نباید به وضعیت فرهنگی و اعتقادی آنها خدشهای وارد شود. این خط ممنوعه ماست که کاری خلاف مبانی اسلام و نظام در دانشگاه آزاد اسلامی صورت نگیرد چرا که پسوند «اسلامی» این دانشگاه باید بامسمی باشد.
در این نشست بیژن رنجبر قائم مقام رئیس دانشگاه آزاد اسلامی در امور آموزش عالی و ساماندهی پژوهشهای تحصیلات تکمیلی و مدیر مرکز جذب و امور هیئت علمی، محسن نفر معاون علوم پزشکی، محمدرضا مردانی مدیرکل دفتر مرکزی گزینش و اعضای هیئت امنای مرکزی دانشگاه آزاد اسلامی نیز حضور داشتند.
انتهای پیام/