به گزارش خبرنگار گروه استانهای باشگاه خبرنگاران جوان از رشت، مدیر صنایع تبدیلی و غذایی سازمان جهاد کشاورزی گیلان گفت: در بخش صنایع بستهبندی و فرآوری محصولات کشاورزی اگرچه هنوز توفیقات کاملی به دست نیامده، اما گامهای خوبی در این زمینه در استان برداشته شده است.
جوادزاده با بیان اینکه کاهش ضایعات برنج موجب افزایش درآمد کشاورزان میشود، یکی از گامهای مهم بخش کشاورزی برای کاهش ضایعات و شکستگی و ارتقا کیفیت برنج سفید شده را اصلاح و نوسازی ۴۱۰ شالیکوبی در گیلان عنوان کرد و افزود: پس از پیروزی انقلاب ۲۵ هزار تن کاهش ضایعات بدست آمده است.
وی با بیان اینکه ۱۳۰ واحد صنایع تبدیلی و بسته بندی دیگر با ظرفیت ۵۸۰ هزار تن در گیلان فعال است، گفت: عمده صنایع تبدیلی کشاورزی ایجاد شده در ۴۰ سال گذشته در گیلان فرآوردههای لبنی، خوراک دام و طیور، بستهبندی محصولات کشاورزی و باغی و صنایع روغنکشی است.
مدیر صنایع تبدیلی و غذایی سازمان جهاد کشاورزی گیلان افزود: گیلان اگر چه در چند سال اخیر جایگاه اول تولید زیتون را از دست داده و حالا سومین تولیدکننده زیتون کشور است، اما همچنان بر سکوی نخست فرآوری و روغنکشی زیتون در کشور قرار دارد.
جوادزاده ایجاد سردخانهها را یکی از الزامات صنایع تبدیلی و بسته بندی کشاورزی برشمرد و با اشاره به اینکه پس از پیروزی انقلاب ۶۵ واحد سردخانه با ظرفیت نگهداری حدود ۱۷۰هزار تن محصول در گیلان ایجاد شده است، افزود: تنها سردخانه دو منظوره شمال کشور با ظرفیت ۱۰ هزار تن در گیلان قرار دارد.
انتهای پیام/آ