به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از زاهدان، سرهنگ علی سرحدی رئیس پلیس فتا استان سیستان وبلوچستان گفت: در پی دریافت شکایتی مبنی بر برداشت اینترنتی غیرمجاز از حساب یک شهروند زاهدانی، دستگیری عامل یا عاملان جرم در دستور کار کارشناسان پلیس فتای این شهرستان قرار گرفت.
وی بیان کرد: در تحقیقات مقدماتی مأموران پلیس معلوم شد از حساب بانکی این شهروند مبلغی بدون اطلاع وی و به صورت غیرمجاز کسر شده است.
این مقام انتظامی تصریح کرد: با اقدامات فنی و شگردهای پلیسی متهم شناسایی و بلافاصله در یک عملیات غافلگیرانه دستگیر شد.
سرهنگ سرحدی در ادامه افزود: متهم پرونده که متصدی یک کافی نت است دربازجوییهای اولیه منکر هر گونه بزه ارتکابی شد، ولی پس از مواجهه با مستندات دیجیتالی و مدارک جمعآوری شده از سوی کارشناسان به بزه انتسابی اعتراف کرد و گفت: شاکی پرونده جهت انجام ثبت نام اینترنتی خودرو به کافینت مراجعه که به علت نداشتن سواد رایانهای مراحل ثبت نام را به من محول کرد و من هم از این فرصت سوء استفاده و اطلاعات بانکی حساب او را ذخیره و اقدام به برداشت غیر مجاز از آن در قالب خرید اینترنتی کردم.
رییس پلیس فتا سیستان و بلوچستان به شهروندان هشدارداد: به هیچ عنوان رمزهای بانکی را در اختیار دیگران قرار نداده و به طور متوالی آنها را تغییر دهند و از گذاشتن رمزهای از پیش گزیده و تکراری مانند شماره شناسنامه و تاریخ تولد که به راحتی در دسترس است، جداً خودداری کنند و در صورتی که کارتشان مفقود یا به سرقت رفت در اولین فرصت به بانک مربوطه اطلاع و رمزهای آن را تغییر دهند.
وی همچنین به شهروندان توصیه کرد: اگر میخواهند تراکنش مالی خود را از طریق کافینت انجام دهند، شخصاً اطلاعات کارت بانکی را وارد کرده و از بازگو کردن آن به دیگران خودداری نمایند و درصورتی که توانایی انجام اینکار را ندارند از افراد آشنا و مطمئن درخواست کمک کنند.
سرهنگ سرحدی در پایان گفت: کاربران بعد از اتمام عملیات بانکی در کافی نتها لازم است که رمز خود را تغییر دهند و اگر با نحوه تغییر رمز اینترنتی آشنایی ندارند از کارمندان بانک بخواهند اینکار را انجام دهند.
انتهای پیام/پ