
به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از سمنان ، منصوری مدیر کل فنی و حرفه ای استان در دومین جلسه شورای مهارت استان با اشاره به اجرای طرح کافه مهارت در استان گفت: در راستای ترویج فرهنگ مهارت آموزس طرح کافه مهارت در استان اجرا و مورد اقبال مردم قرار گرفت .
وی با اشاره به تدوین سند راهبردی توسعه آموزشهای مهارتی استان افزود: در این طرح به دنبال اطلاع از این که چه افرادی در چه زمانی و چه مهارتی باید آموزش ببینند هستیم.
منصوری با اشاره به طرح تجمیع آموزشهای مهارتی گفت: در طرح تجمیع آموزش های مهارتی به دنبال ایجاد بانک اطلاعاتی از مهارت آموزان استان هستیم.
انتهای پیام / گ