بیشت واش یکی از چندین غذای سنتی و محلی اهالی شهرستان کندلوس در مازندران است. این غذا نوعی آش اسفناج است که با سایر مواد مخلوط میشود و بسیار خوشمزه و اشتها آور است.

طرز تهیه آش بیشت واشبه گزارش  گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، بیشت واش یکی از چندین غذای سنتی و محلی اهالی شهرستان کندلوس در مازندران است. این غذا نوعی آش اسفناج است که با سایر مواد مخلوط میشود و بسیار خوشمزه و اشتها آور است.

مواد لازم:

اسفناج: ۱ کیلوگرم
نمک و زردچوبه: به مقدار لازم
گردو (خرد شده): ۱ پیمانه
زیره سبز (آسیاب شده): ۱ قاشق چای خوری
فلفل سیاه: ۱.۵ قاشق چای خوری
سیب زمینی (خرد شده): ۲ عدد
شیر: ۱.۵ لیتر
عدس: ۲ پیمانه
آش بیشت واش؛ غذای محلی کندلوس

طرز تهیه:

۱. عدس را در ظرفی مناسب به همراه وقداری آب و نمک و کمی روغن آبپز کنید تا آب آن تبخیر شده و تنها چند قاشق باقی بماند. در ظرفی جداگانه اسفناج، شیر و سیب‌زمینی را اضافه کنید و حرارت را زیاد کنید.

۲. وقتی شیر جوش آمد زیر شعله را کم کنید و ۴۵دقیقه زمان دهید تا مواد با هم بپزند.

۳. حالا در ظرفی مناسب کمی روغن داغ کنید و تمام ادویه‌ها و گردو را با هم تفت دهید تا جایی که عطر آن‌ها کاملا به مشام برسد. سپس عدس را به آن اضافه کرده و کمی تفت دهید و آن‌ها را به غذا اضافه کنید اجازه دهید موادتان با هم چند جوش بخورند تا طعم بگیرند. سپس غذا را برای سرو آماده کنید.

سایر نکات:

میتوانید از گردو آسیاب شده هم در این غذا استفاده کنید.
 
هرچه گردو شما بیشتر باشد غذایتان خوشمزه‌تر است.
 
معمولا این غذا با نمک سرو میشود، اما میتوان به آن شکر هم اضافه کرد.
 
میتوانید برای پخت عدس هم از شیر استفاده کنید تا غذای شما خوشمزه‌تر شود.
 
اگر اسفناج موحود نبود از برگ چغندر یا جعفری یا سبزی آش استفاده کنید.

منبع: برترین‌ها

انتهای پیام/
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.