به گزارش
حوزه سیاست خارجی گروه سیاسی باشگاه خبرنگاران جوان، علیاکبر صالحی افزود: اقدامات اولیه برای طراحی سوخت مدرن ۲۰ درصد آغاز شده است و در آستانه آن قرار داریم، این محصول با سوخت ۲۰ درصد قبلی متفاوت است. هر راکتوری مانند راکتور تهران ساخته شود قادر به تامین سوخت آن از این طریق هستیم.
وی همچنین گفت که تامین سوخت و ساخت اتاق کنترل از گلوگاههای اصلی در ساخت راکتور است و اکنون طراحی راکتور برای متخصصان کشورمان، کاری بسیار ممکن شده است.
صالحی اضافه کرد: راکتور هستهای تهران تاکنون با سوخت قدیم کار میکرد، اما سوخت مدرن، بهرهوری راکتور را افزایش میدهد.
رییس سازمان انرژی اتمی با بیان اینکه دانش هستهای را مهار کردهایم افزود: در دانش و صنعت هستهای آن قدر پیشرفت کردهایم که به جای مهندسی معکوس و استفاده از طراحی دیگران، خودمان میتوانیم سوخت جدید طراحی کنیم که این دستاوردی بزرگ برای کشور است.
بنا بر گزارش خبرگزاری صدا و سیما، صالحی در ادامه گفت: از دیگر دستاوردهای بزرگ هستهای ما این است که علاوه بر تجهیزاتی که میسازیم، دانش صنعت هستهای را مهار کردیم و توانستیم مستندسازی کنیم به نحوی که فرمولهای علمی را به صورت نرمافزاری درآوردهایم و پس از راستیآزمایی از آن برای طراحی استفاده میکنیم.
رئیس سازمان انرژی اتمی همچنین از توانمندی دانشمندان هستهای کشورمان در تولید ماده اولیه FDG یعنی داروی مورد استفاده در تجهیزات پت خبر داد و افزود: ماده اولیه FDG، اکسیژن ۱۸ است که توانستیم این اکسیژن را با خلوص ۹۵ درصد در اراک تولید کنیم.
وی گفت: اگر مرحله هیدرولیز به پایان برسد میتوانیم بگوییم در این زمینه خودکفا شدهایم و دیگر نیازی به واردات اکسیژن ۱۸ به نرخ هر کیلو ۲۵ تا ۳۰ هزار دلار نیست.
صالحی تاکید کرد: توان تولید ما در این زمینه آن قدر افزایش یافته است که میتوانیم بخشی از تولیداتمان را صادر کنیم که ارزآوری نسبتاً خوبی برای کشور دارد. پت اسکن تصویربرداری پزشکی هستهای به منظور تولید سه بعدی تصاویر رنگی از فرایندهای عملکردی در درون بدن انسان و یکی از تجهیزات پزشکی پرهزینه برای تشخیص برخی سرطانها است.
انتهای پیام/
با این کارتون به بیماران سرطانی و خانواده هاشون که بعلت تحریم دارو وتجهیزات پرشکی با مشکلات زیاد روبرو هستند، کمک بزرگی می کنید.
کاربرد نیروی هسته ای برای تولید برق با توجه به کمبود آب سدها ، کاربرد نیروی هسته ای برای تولید داروهای کمیاب سرطانی و بیماری های لاعلاج ، کاربرد نیروی هسته ای برای راه اندازی بخش مهمی از صنایع کلان ، کاربرد انرژی اتمی برای بخش هواشناسی و زلزله شناسی
چشم حسودا بترکه!
احساس خوشحالی و غرور میکند .خسته نباشید خدا قوت ،نیروگاههایی ملی و رآکتورهای میهنی و ایرانی را هم در دستور کارتان بگنجانید
آرزوی موفقیت های خیره کننده تر و بزرگتر و آرزوی سلامتی و تندرستی برای همه دانشمندان کشور عزیزم