به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان ، احداث ورزشگاه حضرت، ولی عصر (عج) مرند به دلایلی، چون عبور برق فشار قوی از مکان ورزشگاه بلاتکلیف رها و کلنگ احداث استادیوم جدید در ورودی مرند - تبریز به زمین زده شد که به دنبال آن منابع مالی ورزشگاه قبلی از ردیف ملی خارج شد، امروز هر دو ورزشگاه، به حالت نیمه کاره به حال خود رها شده است!
کلنگ احداث ورزشگاه جدید مرند از سال ۱۳۸۵ بر زمین زده شد و امروز ۱۲ سال از آن روز میگذرد! این ورزشگاه نه تنها نیمه کاره به حال خود رها شده و بی توجهی مدیران استان و شهرستان، خسارتهایی را به بیت المال وارد کرده، بلکه ظرفیت ۱۵ هزار نفری آن، با ۲۰ درصد پیشرفت به ۵ هزار نفر کاهش یافت.
براساس این گزارش وجود معارض در محل احداث ورزشگاه، عامل رکود این طرح ملی استان بوده که مسئولان شهرستانی و استانی بارها از برطرف کردن معارض خبر داده اند، اما همچنان پروژه راکد و در حال تخریب است.
معاون عمرانی استاندار آذربایجان شرقی در جریان بازدید از این پروژه که در سال ۱۳۹۳ صورت گرفت، از برطرف شدن مشکل معارض استادیوم با حمایت فرمانداری ویژه شهرستان و شهردار این شهر خبر داده بود.
کلنگ احداث ورزشگاه جدید مرند از سال ۱۳۸۵ بر زمین زده شد و امروز ۱۲ سال از آن روز میگذرد! این ورزشگاه نیمه کاره به حال خود رها شده و بی توجهی مدیران استان و شهرستان، خسارتهایی را به بیت المال وارد کرده است.
معاون استاندار آذربایجان شرقی با بیان اینکه سند ورزشگاه ۵ هزار نفری حل شده است، افزود: «بسیاری از مشکلات ورزشگاه از جمله سند آن برطرف شده که نیاز به توجه بیشتر است.»
داود گرشاسبی گفت: «پروژه ورزشگاه ۵ هزار نفری مرند جز اولویت ما است و باید به حوزه ورزش و جوانان توجه ویژهای شود».
فرماندار ویژه مرند در حالی صحبت از توجه ویژه به ورزش و جوانان سخن به میان میآورد که اگر در یک روز آفتابی به ویژه فصل تابستان، سری به روبروی این ورزشگاه نیمه کاره رها شده بزنی، جوانان موتورسواری را میبینی که در بالای تپههای کنار این ورزشگاه، به صورت خطرناکی بالا و پایین میروند و یا در بلوار عباسی ورودی مرند تک چرخ میزنند.
شهرستان مرند جز شهرستانهای ویژه کشور است، اما با وجود جمعیت و پتانسیل بالا یک ورزشگاه و سالن ورزشی آبرومند ندارد؛ در شهرستان مرند اساتید و مقام آوران بسیاری در رشتههای مختلف ورزشی فعالیت دارند، اما مکان و امکانات مناسب برای تمرین و ورزش وجود ندارد، بسیاری از این ورزشکاران دارای مقام بین المللی هستند، اما برای تمرینان روزانه در پارکهای سطح شهر حضور پیدا میکنند.
شهرستان مرند جز شهرستانهای ویژه کشور است، اما با وجود جمعیت و پتانسیل بالا یک ورزشگاه و سالن ورزشی آبرومند ندارد؛ در شهرستان مرند مقام آوران بسیاری در رشتههای مختلف ورزشی فعالیت دارند، اما مکان و امکانات مناسب برای تمرین و ورزش وجود ندارد، بسیاری از این ورزشکاران دارای مقام بین المللی هستند، اما برای تمرینات روزانه در پارکهای سطح شهر حضور پیدا میکنند.
اکبر نقدی ورزشکار مرندی که ماه گذشته موفق به کسب مقام سوم جهانی در مسابقات دو و میدانی دبی شد، از جمله دوندگان مقام دار کشوری است؛ او میگوید: «هفتهای چند جلسه تمرین میکنم و محل تمریناتم خیابانها و پارکهای سطح شهر است، در کنار جاده ساعتها تمرین دو انجام میدهم».
همچنین نماینده مردم مرند و جلفا در مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه امکانات ورزشی مرند جوابگوی نیازهای این شهرستان نیست، گفت: «شهرستان مرند دومین شهر بزرگ آذربایجان شرقی به شمار میرود، اما زیرساختهای ورزشی لازم در آن ایجاد نشده است.»
محمد حسن نژاد افزود: «شهرستان مرند یک ورزشگاه به نام حضرت، ولی عصر (عج) در حال احداث دارد که متاسفانه ساخت آن به دلایل واهی، چون عبور برق فشار قوی از مکان ورزشگاه بلاتکلیف رها شده است.»
وی گفت: «استادیوم جدیدی به جای آن در سال ۸۵ در ورودی مرند از مسیر ورودی تبریز به مرند جایگزین و متاسفانه منابع مالی ورزشگاه قبلی از ردیف ملی خارج شده است».
مشاورعالی مدیرعامل شرکت توسعه و تجهیز اماکن ورزشی کشور هر چند خبر خوشی به مرندیان داد، اما در ادامه صحبت هایش آینده مبهم را برای این ورزشگاه تصور میکند: «فاز اول ورزشگاه ۵ هزار نفری شهرستان مرند در آینده نزدیک شروع خواهد شد، اما فاز دوم باید با مشارکت شهرستان و استان تکمیل شود.» بخش دوم صحبتهای او، از دیدن سریال تکراری پروژههای نیمه کاره به مردم مرند در آینده نزدیک خبر میدهد.
مهتاج همچنین افزود: «در بسیاری از شهرها، پروژههای ۵ هزار نفری به اتمام رسیده که در حال حاضر توجه بیشتر بر روی این پروژه است».
رئیس اداره ورزش و جوانان شهرستان مرند نیز در گفتگو با خبرنگار مهر، ابراز داشت: «طی آخرین بازدیدی که هفته گذشته صورت گرفت قرار شد با همکاری فرمانداری ویژه و اداره ورزش و جوانان شهرستان مرند و توسعه تجهیز امکان ورزشی، فاز اول این ورزشگاه به ظرفیت هزار نفر آغاز شود.»
امیرحسین فقیهی با اشاره به اینکه ظرفیت این مجموعه ورزشی به ۱۵ هزار نفر قابل افزایش است، افزود: اگر وضعیت جوی اجازه میداد عملیات احداث این مجموعه ورزشی زودتر آغاز میشد، با مساعد شدن هوا عملیات عمرانی به زودی شروع میشود.»
وی با اشاره به اینکه اتمام فاز اول سه تا چهار ماه طول میکشد، عنوان کرد: «در فاز اول این مجموعه ورزشی، پیست دو ومیدانی، میدان فوتبال و اتاقهای اداری احداث خواهد شد که هزینه آن از محل اعتبارات ملی تامین خواهد شد.»
رئیس اداره ورزش و جوانان شهرستان مرند دلیل به تعویق افتادن ۱۲ ساله احداث این ورزشگاه را وجود معارض دانست و از حل آن خبر داد.
فقیهی همچنین از توسعه و تجهیز مجموعه ورزشی حضرت، ولی عصر (عج) مرند خبر داد و گفت: «این مجموعه نیز طبق ماده ۲۷ به پیمانکار داده شده تا عملیات تعمیر، تجهیز کف پوش و سقف و رنگ آمیزی صورت بگیرد.»
وی ادامه داد: «زمین چمن، بخش سوارکاری و اتاقهایی برای اسکان هیاتهای ورزشی در این مجموعه احداث خواهد شد البته احداث چمن به دلیل قیمت بالای آن به تصویب نرسید».
شهرستان مرند با حدود ۲۵۰ هزار نفر جمعیت یکی از سه شهرستان پرجمعیت استان آذربایجان شرقی است و از شهرستانهای پرافتخار ورزشی در عرصههای ملی و بین المللی است.
این شهرستان در حال حاضر یک ورزشگاه قدیمی در مرکز شهر مرند دارد، اما به دلیل ظرفیت کم برای تماشاگران و نبود سایر امکانات جانبی و البته مشکلات ترافیکی در وسط شهر، خود به یکی از مشکلات مرند تبدیل شده است.
آنچه مسلم است اینکه شهرستان مرند با داشتن بیش از ۴۰ هیئت ورزشی و پتانسیلهای بالای ورزش به یک ورزشگاه درشأن نام خود نیاز دارد.
منبع: مهر
انتهای پیام/ی