امیرعلی نعمتاللهی سرپرست امور هماهنگی، ارتباطات و دفتر وزارتی آموزش و پرورش در گفتوگو با خبرنگار حوزه آموزش و پرورش گروه علمی پزشكی باشگاه خبرنگاران جوان، درباره تغییر و تحولات سازمانی این وزارتخانه اظهار کرد: چارت نهایی در حال بررسی و تدوین بوده و هنوز ابلاغ نشده است.
وی ادامه داد: ساختار سازمانی به وسیله کارشناسان مجرب، متخصص و با سابقه حوزه تعلیم و تربیت، سازمان اداری و استخدامی و با نظارت ویژه آقای انصاری معاون رئیس جمهور و رئیس سازمان اداری- استخدامی که از مدیران باسابقه و خوشنام آموزش و پرورش هستند انجام میشود.
نعمتاللهی بیان کرد: با پیگیریهای ویژه وزیر آموزش و پرورش و اهتمام روزانه در موضوع ساختار سازمانی به منظور داشتن ساختاری بهره ور، متمایز و موثر کارها دنبال میشود تا بتوانیم هرچه زودتر سند تحول بنیادین را اجرایی کنیم.
سرپرست امور هماهنگی، ارتباطات و دفتر وزارتی آموزش و پرورش تصریح کرد: از نظرات و نقدهای سازنده هم قبل و بعد از ابلاغ چارت استقبال میکنیم و اگر لازم باشد اصلاحات لازم اعمال خواهد شد.
وی با اشاره به اینکه چارت جدید سازمانی ویژگیهای خاصی دارد، اظهار کرد: برخی از این ویژگیها نظیر تثبیت معاونت تربیت بدنی است؛ در وزارتخانهها اجازه وجود بیش از ۵ معاونت نداریم، اما با اهتمام ویژه معاونت تربیت بدنی تثبیت شد تا از این بابت دغدغهای ایجاد نشود و نشاط و شادی و امید در مدارس حاکم باشد.
بیشتر بخوانید: بی مهری به آموزش و پرورش در فضای مجازی/ تغییر و تحولات جدید در وزارتخانه طی چند روز آینده
نعمتاللهی درباره وجود یا حذف ساختار ویژه امور زنان در آموزش و پرورش گفت: در شرایط فعلی هیچ وزارتخانههای معاونت بانوان ندارد و در آموزش و پرورش هم معاونتی به این نام نداریم، اما در ساختار جدید در حال بررسی جایگاهی برای توجه به بانوان هستیم تا این موضوع مبسوط تر و به صورت موثر و فارغ از عناوین به طور ماهیتی دنبال شود.
سرپرست امور هماهنگی، ارتباطات و دفتر وزارتی آموزش و پرورش تصریح کرد: به همکاران خودم در آموزش و پرورش و جامعه بانوان و دختران دانش آموز اطمینان میدهم که شرایط بهتر از گذشته و بیش از قبل به این قشر توجه عملیاتی دارد.
وی افزود: امروز در ساختار آموزش و پرورش در ادارات کل، سازمانها و مراکز حضور بانوان چشمگیرتر خواهد شد و همواره منتظر فرصت هستیم تا در ساختار مدیریتی از بانوان استفاده کنیم.
نعمتاللهی از معرفی معاون حقوقی و امور مجلس جدید طی هفته آینده خبر داد و گفت: علاوه بر مسئول این بخش رئیس سازمان پژوهش و برخی دیگر از مدیران آموزش و پرورش با انتصابات جدیدی روبرو میشوند همچنین برای تعیین تکلیف معاونت متوسطه طی هفتههای آتی اقداماتی در دستور کار داریم.
بیشتر بخوانید: شفاف سازی در تحولات اخیر آموزش و پرورش/ ایراد به انتصابات وزیر دور از انصاف است
سرپرست امور هماهنگی، ارتباطات و دفتر وزارتی آموزش و پرورش درباره اظهارنظرهایی که مبنی بر حذف ادارات آموزش و پرورش در مناطق با جمعیت کمتر از ۵ هزار دانش آموز مطرح شده بود، اظهار کرد: در این مورد باید منتظر بمانیم لایحه بودجه بعد از کار کارشناسانه در دولت و مجلس مطرح و تعیین تکلیف شود.
وی افزود: در قانون مکلف هستیم تا منافع نظام تعلیم و تربیت مورد توجه قرار گیرد و تصمیمات عالمانه با مشورت کارشناسان در این مورد انجام گرفته است بر همین اساس حذف یا ابقای این ادارات نیازمند بررسی بوده و قطعیتی در این مورد نداریم.
نعمتاللهی درباره موضوع رتبه بندی فرهنگیان و تعیین تکلیف و اظهاراتی مبنی بر نبود عزم دولت در اجرای این طرح گفت: همه باید صبر کنیم تا لایحه بودجه در کمیسیون تلفیق به طور کامل بررسی و در صحن ارزیابی شود و اینکه با وجود مضایق مالی کشور موضوع رتبه بندی برای اولین بار در بودجه پیش بینی شده است حاکی از عزم دولت و رئیس جمهور نسبت به اجرای این طرح است و دال بر اهتمام دولت نسبت به نظام تعلیم و تربیت محسوب میشود.
سرپرست امور هماهنگی، ارتباطات و دفتر وزارتی آموزش و پرورش در پاسخ به سوالی مبنی بر اینکه بودجه پیشنهادی منبع موثقی برای اجرای طرح محسوب میشود یا خیر، گفت: درباره موضوعی که هنوز قانون نشده است نمیتوانیم اظهارنظر کنیم و در زمینه مسائل مالی و بودجهای باید منتظر تدبیر مسئولان اجرایی باشیم و برای تحقق بودجه مورد نظر تلاش کنیم.
بیشتر بخوانید: اصلاح ساختار باید در مدرسه شکل گیرد/ بیشترین بودجه آموزش و پرورش به پرداخت حقوق تعلق دارد
وی با بیان اینکه آموزش و پرورش از نقد سازنده استقبال میکند، تصریح کرد: نقدهای منصفانه که موجب هم افزایی و همراهی آموزش و پرورش میشوند ارزشمند میدانیم، اما متأسفانه امروزه شاهد هستیم برخی مسائل غیرواقعی و جنجالی با اهداف نامشخص درباره آموزش و پرورش منتشر میشود که هیچ کمکی به نظام تعلیم و تربیت نخواهد کرد و موجب اخلال و ایجاد مانع در این نهاد میشود.
نعمتاللهی ادامه داد: البته از همه دلسوزان، منتقدان و فرهیختگان در آموزش و پرورش میخواهم در آموزش و پرورش، نظام تعلیم و تربیت برنامهها و اقدامات مدیران نقد و راهکار ارائه دهند تا بتوانیم اصلاحات لازم را انجام دهیم.
سرپرست امور هماهنگی، ارتباطات و دفتر وزارتی آموزش و پرورش تأکید کرد: به همه نقادان و دلسوزان نظام تعلیم و تربیت اطمینان میدهم آمادگی داریم در جلسات کارشناسانه و با حضور متخصصان و مدیران حوزههای مربوطه پاسخگوی ابهامات و اشکالات باشیم تا بتوانیم با همکاری یکدیگر آینده بهتری برای کشور بسازیم.
انتهای پیام/