معاون بهبود تولیدات گیاهی جهاد کشاورزی مازندران از سهمیه ۵۰۰ تنی ذخیره‌سازی پرتقال برای استان خبر داد.

به گزارش خبرنگار  گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از ساری ، محمدتقی شکوهی معاون بهبود تولیدات گیاهی جهاد کشاورزی مازندران گفت: سطح زیر کشت پرتقال در مازندران ۸۵ هزار هکتار است، گفت: پیش بینی می‌شود یک میلیون و ۷۰۰ هزار تن پرتقال برداشت شود.

وی افزود: برداشت گونه‌های مختلف پرتقال در مازندران هم از نیمه آبان آغاز می‌شود و در صورت مساعد بودن شرایط آب و هوائی تا اواخر دی ادامه می‌یابد.

شکوهی گفت: سطح باغ‌های مرکبات مازندران ۱۱۱ هزار هکتار است که سالانه بیش از دو نیم میلیون تن مرکبات برداشت می‌شود.

معاون بهبود تولیدات گیاهی جهاد کشاورزی مازندران از آغاز ذخیره‌سازی پرتقال شب عید خبر داد و افزود: سهمیه ذخیره‌سازی پرتقال در مازندران ۵۰۰ تن و سیب ۶۰۰ تن در نظر گرفته شد که عملیات ذخیره‌سازی در استان در حال انجام است.

وی از ذخیره‌سازی ۱۱۰۰ تنی سیب و پرتقال شب عید در استان خبر داد و گفت: سقف قیمت هر کیلوگرم پرتقال سه هزار و ۱۰۰ تومان است.
شکوهی گفت: ۴۰ هزار تن سهمیه پرتقال برای تنظیم بازار شب عید در کشور در نظر گرفته شد که از این میزان ۳۰ هزار تن سهم مازندران و ۱۰ هزار تن سهم پرتقال‌های جنوب است.

معاون بهبود تولیدات گیاهی جهاد کشاورزی مازندران افزود: هیچگونه نگرانی در تامین میوه شب عید وجود ندارد و توان ذخیره‌سازی ما در استان نشان می‌دهد امسال کمبود و نگرانی در تامین میوه شب عید مردم نداریم.

وی به پایان برداشت نارنگی در باغ‌های استان اشاره کرد و گفت: باغداران مازندرانی تاکنون ۹۸ درصد معادل ۵۸۰ هزار تن نارنگی برداشت کردند و که تقریبا ۴۰۰ هزار تن آن به دیگر استان‌های کشور ارسال شد.

شکوهی افزود: ۱۰ رقم نارنگی در مازندران وجود دارد که ۵ رقم آن پیش رس، ۳ رقم میان رس و یک رقم دیررس است.

وی گفت: پیش بینی می‌شود ۶۰۰ هزار تن نارنگی از ۲۳ هزار هکتار از باغ‌های مازندران برداشت شود.

انتهای پیام/آ

ذخیره‌سازی ۱۱۰۰ تنی سیب و پرتقال شب عید در مازندران

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.