به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان ،در دیدار روسای سازمان نظام مهندسی معدن ایران و سازمان نظام مهندسی معدن آذربایجان شرقی با بررسی مشکلات سازمان نظام مهندسی معدن آذربایجان شرقی بر جذب نقدینگی و سرمایهگذاران به بخش معدن و صنایع معدنی تاکید شد.
رئیس سازمان نظام مهندسی معدن ایران با حضور در سازمان نظام مهندسی آذربایجان شرقی و دیدار و گفتگو با رئیس و اعضای هیات مدیره این سازمان، از نزدیک در جریان اقدامات، مشکلات و نیازهای این سازمان در حوزههای مختلف از جمله تامین مکان و منابع مالی، قرار گرفت.
در این جلسه با بررسی موارد مذکور، راهکارهای مختلفی برای حل آنها، پیشنهاد و مورد بررسی قرار گرفت که در ادامه می خوانید.
داریوش اسماعیلی در این جلسه با اشاره به منابع معدنی استان آذربایجان شرقی، اظهار داشت:استان آذربایجان شرقی در بخش معدن استعداد و ظرفیت بالایی دارد و در این رابطه میتوان به مجموعه سونگون به عنوان نگین مس ایران اشاره داشت و از طرف دیگر این استان در بخش طلا نیز در کنار استانهای کردستان و خراسان، پتانسیل بالایی دارد.
وی در ادامه تصریح کرد:برای استفاده از این ظرفیتها و استعدادها میتوان از سازمان نظام مهندسی معدن که حدود ۳۰۰۰ نفر عضو دارد نهایت استفاده را نمود که از این تعداد حدود ۸۰۰ نفر پروانه اشتغال گرفتند که آموزش و سازماندهی شدند و میتوانند در حوزه زمینشناسی و معدن بسیار موثر باشند.
رئیس سازمان نظام مهندسی معدن ایران در ادامه به اوضاع اقتصادی کشور پرداخت و اظهار داشت:با توجه به اینکه در حال حاضر، حوزه اقتصادی به پاشنه آشیلی برای بخشهای مختلف کشور تبدیل شده است و رهبر معظم انقلاب نیز همواره بر تقویت و رفع مشکلات آن تاکید دارند، همه باید تا آنجا که میتوانیم برای رونق اقتصادی کشور تلاش کنیم.
داریوش اسماعیلی با اشاره به چالش نقدینگی در کشور، گفت:متاسفانه در حال حاضر نقدینگی بیداد میکند و بیش از ۱۷۰۰ میلیارد نقدینگی در کشور وجود دارد و روزانه هزار میلیارد نیز به آن اضافه میشود و درواقع همین نقدینگی است که به وضعیت اقتصادی کشور ضربه میزند.
رئیس سازمان نظام مهندسی معدن ایران در ادامه، تصریح کرد:با توجه به وضع مذکور و همانطور که رهبر معظم انقلاب صراحتا فرمودند: معدن میتواند جای نفت را بگیرد و باید برای تحقق این مهم تلاش کرد.
وی اضافه کرد: اما در حال حاضر نکته مهمی که وجود دارد همین نقدینگی سرگردان است که به هر بخشی وارد شود، ویرانهای بیشتر از خود بجای نمیگذارد و به اعتقاد بنده یکی از بهترین راههای جذب این نقدینگی، بخش معدن و صنایع معدنی میباشد.
اسماعیلی با اشاره به اینکه اگر بخواهیم بخش معدن و صنایع معدنی فعال و تقویت شود باید زمینههای آن را فراهم کنیم، تصریح کرد:در این راستا، ما زمانی میتوانیم سرمایهگذاران را به حوزه معدن و صنایع معدنی جذب کنیم که سرمایهگذاران از سرمایهگذاری در این بخش احساس منفعت کند.
رئیس سازمان نظام مهندسی معدن ایران در پایان به حفاظت از منابع معدنی اشاره و اظهار داشت و افزود: بنده در تمام سخنرانیهای خود بارها بر صیانت از منابع معدنی به عنوان یکی از منابع خدادادی و تجدیدناپذیر که از اولویتهای اصلی ما نیز محسوب میشود، تاکید کردم و برای این اقدام مهم نیز سازمان نظام مهندسی معدن و ظرفیتهای بالقوه و بالفعلی که در این سازمان وجود دارد میتواند بسیار مفید و موثر باشد.
انتهای پیام/پ