محمد حسین برادران مدیرکل انتقال خون استان در گفتگو با خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از قزوین ، گفت: سامانه سیار خونگیری در صورت تامین نیرو از سال آینده به بهره برداری میرسد که با راه اندازی آن، تامین ۲۵ تا ۳۰ درصد از فرآوردههای خونی استان بر عهده این سامانه خواهد بود.
برادران افزود: این سامانه به حداقل ۶ نفر برای خونگیری، دو نفر برای پذیرش و پذیرایی کننده و دو پزشک نیاز دارد که برای تامین نیروها در حال دریافت مجوز از سازمان برنامه و بودجه هستیم.
وی اضافه کرد: این سامانه دارای ۹ تخت خونگیری خواهد بود.
مدیرکل انتقال خون استان گفت: تا کنون ۸۰ درصد از تجهیزات این سامانه تامین شده است.
وی اضافه کرد: کانکس سامانه سیار خونگری در حال ساخت است و تا پایان امسال به این اداره تحویل داده میشود.
برادران افزود: سامانه سیار خونگیری، ماهی یک بار در شهرستانهای آوج، آبیک، الوند و بویین زهرا برای خونگیری مستقر میشود.
وی، هزینه راه اندازی این سامانه را یک میلیارد و ۲۰۰ میلیون تومان برآورد کرد و گفت: استانداری قول مساعد داده است تا برای تکمیل این سامانه و خریداری یک دستگاه خودروی ون به منظور جابه جایی نیروهای آن، ۴۶۰ میلیون تومان پرداخت کند.
مدیرکل انتقال خون استان گفت: در صورت راه اندازی سامانه سیار خونگیری، مرکز خونگیری تاکستان به مرکز اهدای پلاسما تبدیل خواهد شد.
برادران در ادامه اضافه کرد : برای انتقال و گسترش واحدهای فنی اداره کل انتقال خون استان یک ساختمان جدید ساخته میشود.
وی افزود : اداره راه و شهرسازی استان برای احداث این ساختمان، ۳ هزار متر زمین در ناحیه مینودر قزوین واگذار میکند.
به کفته برادران ، این ساختمان در ۵ هزار متر مربع زیر بنا ساخته خواهد شد.
مدیرکل انتقال خون استان گفت: پیش بینی میشود این زمین تا پایان امسال به اداره کل انتقال خون استان تحویل داده شود.
برادران با بیان اینکه هنوز میزان اعتبار احداث این ساختمان تعیین نشده است، گفت: هزینه اجرای این طرح از منابع ملی و استانی تامین خواهد شد.
وی با اشاره به کاهش میزان اهدای خون با توجه به سردی هوا از مردم نیکوکار استان خواست برای تامین فرآوردههای خونی به مراکز انتقال خون استان مراجعه کنند.
به گفته مدیرکل انتقال خون استان، در ۹ ماه نخست امسال ۲۹ هزار و ۳۶۰ نفر خون اهدا کردند که این میزان نسبت به مدت مشابه پارسال یک و سه دهم درصد کمتر شده است.
انتهای پیام/