به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از تبریز،آلهاشم مدیر کل امور عشایر آذربایجانشرقی گفت: عشایر آذربایجانشرقی در تولید فرآوردههای دامی در رتبه چهارم کشور قرار گرفتهاند.
مدیرکل امور عشایر آذربایجانشرقی گفت: عشایر استان در سال نزدیک به ۱۵۰ هزارتن محصولات دامی و ۱۲ هزار متر مربع صنایع دستی تولید میکنند.
آلهاشم افزود: عشایر در سال نزدیک به ۱۱۰ هزار تن گوشت قرمز، ۳۲ هزار تن شیر، ۱۶ هزار تن پشم تولید میکنند.
وی اضافه کرد: سالانه ۲۰ درصد محصولات دامی در استان توسط عشایر تولید میشود.
به گفته مدیرکل عشایر آذربایجانشرقی، طرح کوتاه کردن دوره پروار دامهای عشایر امسال در استان آغاز شده است.
آلهاشم افزود: در این طرح با جایگزین کردن کنسانتره به جای، جو و علوفه دوره پروش دام از یک دوره به دو دوره افزایش یافته است.
وی گفت: عشایر آذربایجانشرقی در فصل ییلاق ۱۳ هزار ۳۰۰ خانوار و ۷۱ هزار نفر و در فصل قشلاق ۸ هزار ۱۰۰ خانوار و ۴۳ هزار نفر هستند.
مدیرکل امور عشایر آذربایجانشرقی افزود: عشایر استان از نظر جمعیت عشایر در فصل قشلاق در رتبه چهارم کشور قرار دارد.
انتهای پیام/ش