رئیس سازمان اورژانس کشور گفت: سالانه حدود ۳۸۰ هزار مصدوم در کشور داریم که ۱۵ تا ۲۰ درصد آن‌ها قادر به بازگشت به کار نیستند.

به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان، پیرحسین کولیوند رئیس سازمان اورژانس کشور، در کمیته حمل و نقل استان افزود: افزایش کیفیت خدمات بیمارستانی و استقرار سامانه جامع اطلاعات حوادث ترافیکی، یکی کردن نظام جامع اطلاعات و راه اندازی سامانه الکترونیکی ۱۱۵ تا پایان امسال یا اردیبهشت سال آینده در همه دانشگاه‌های علوم پزشکی از جمله، دانشگاه علوم پزشکی زابل، زاهدان و ایرانشهر در دستور کار است.

وی ادامه داد: این سازمان آمادگی دارد دوره‌های آموزشی فوریت‌های پزشکی را در برخی مجموعه‌ها از جمله هواپیمایی و راه آهن با همکاری مسئولان این دستگاه‌ها اجرا کند و سیستان وبلوچستان می‌تواند با اعلام آمادگی خود دومین استان از نظر دریافت این آموزش‌ها باشد.

رئیس سازمان اورژانس تصریح کرد: آخرین استاندارد‌های آموزش فوریت‌های پزشکی که در دنیا استفاده می‌شود برای کادر نیرو‌های اورژانس کشور از جمله دانشگاه‌های زابل، زاهدان و ایرانشهر به صورت شبیه سازی مجازی و اجباری اجرا خواهد شد.

کولیوند افزود: برای هر استان از جمله سیستان وبلوچستان سهمیه طب اورژانس در وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی در نظر گرفته شده است. ۳۳۰ موتور آمبولانس در کشور فعالیت دارد که به زودی هزار دستگاه به این تعداد اضافه و سهمیه استان به شبکه اورژانس آن افزوده می‌شود.

وی بیان کرد: طبق برنامه ششم ۸۶ پایگاه اورژانس باید در استان راه اندازی شود که شهرداری‌ها با واگذاری زمین می‌توانند در احداث و تجهیز اورژانس‌های جاده‌ای و شهری همکاری کنند.

 

انتهای پیام/ت

برگزاری دوره های آموزشی فوریت های پزشکی برای دستگاه های اجرایی سیستان و بلوچستان

برچسب ها: اورژانس ، حوادث
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار