علی قادرآبادی که قاتل پدر و مادرش را بخاطر
امام حسین (ع) بخشیده بود، در تشریح ماجرا گفت: خواهرم ۱۲ سال پیش ازدواج کرده بود. او سال ۹۴ یک شب بدون همسرش به خانه ما آمد؛ وقتی پدرم برای سرکشی از گوسفندانمان بیرون رفته بود دامادمان سر رسید و با تبر ۷، ۸ ضربه به او زد. پدر با صورت خونی به خانه آمد و دامادمان مادر و خواهرم را هم زد. به ۱۱۵ زنگ زدیم و آمدند اما پدرم در آمبولانس از دنیا رفت. برای درمان مادرم حتی کلیه ام را فروختم اما پنجمین روز درگذشت پدرم بود که مادرم هم فوت کرد.
دوست قادرآبادی درباره وضعیت علی پس از فوت پدر و مادرش گفت: علی افسرده شده بود و دنبال خودکشی بود. او از نظر روانی آسیب دیده بود و کارش به تیمارستان کشید. تا یک سال او را تحت نظر داشتیم؛ شبها او هراسان از خواب بیدار میشد و می گفت قاتل آمد و فرار میکرد! به زحمت او را نگه میداشتیم و میگفتیم نترس، کسی نیست.
قادرآبادی با بیان اینکه نمیدانم چرا دامادمان این کار را کرد،گفت: او چهار روز فراری بود و بعد دستگیر شد. او در اعترافاتش گفته بود شیشه مصرف کرده اما این ادعا در پزشکی قانونی رد شد. هنوز هم برایم سوال است او چرا این کار را کرد.
وی افزود: مادر و پدر دامادمان طی سه سال حتی یک بار هم نیامدند تا رضایت بگیرند. او قرار بود دو روز مانده به محرم امسال اعدام شود و همین امسال برای رضایت میآمدند.
قادر آبادی گفت: اعدام قرار بود ساعت ۵ صبح در روستای خودمان باشد. او را بالا بردند و من دست به طناب دار زدم اما او را در زمان اعدام و در حالیکه دو روز به محرم مانده بود به خاطر امام حسین (ع) بخشیدم.
قادرآبادی با بیان اینکه دادگاه هزینههای زیادی داشت و من و همسرم کار میکردیم و درآمدمان را خرج هزینههای دادگاه میکردیم، در پایان گفت: قبل از این اتفاق خیلی از مردم میگفتند او را ببخش، اما وقتی او را بخشیدم خیلیها گفتند چرا بخشیده ای؟!
دوست او نیز در تکمیل سخنان علی گفت: علی همچنان حالش بد بود. او را به هیات می بردیم تا حالش بهتر شود. کار خدا بود که حالش خوب شد.
در ادامه برنامه، علی ضیاء با ستایش روحیه این مرد بخشنده، لوح تقدیر و نشان «فرمول یک» را به او اهدا کرد.
وی در ادامه میزبان احمد مبارکی معلمی بود که شیوه خاص تدریس او سوژه رسانهها شده است.
مبارکی در این باره توضیح داد: ۴۰ سال است آموزگارم و برای اینکه معلم بچههای کلاس اول هستم افتخار میکنم. بچههای کلاس اولی معمولا استرس دارند و من سعی میکنم فضای پرنشاطی را برای آنها ایجاد کنم.
وی ادامه داد: بچهها همه مسائل آموزشی را در کلاس من با لذت میآموزند. یکی از روزنامه ها تیتر زده بود که من از ژاپن ۴۰ سال جلوتر هستم.
مبارکی یادآور شد: در یکی از شبکههای اجتماعی فیلمی دیدم که بچهها در کلاس خوابیده اند و بعد از بیدار شدنشان معلم به کار خود ادامه داد. من ناراحت شدم و گفتم من از سال ۶۱ این کار را انجام میدهم چرا معلمان ژاپنی را بزرگ میکنید؟
این آموزگار یادآور شد: من بچهها را در کلاس با صدای نی میخوابانم و با صدای خروس آنها را بیدار میکنم چرا که با صدای نی و دف آنها انرژی مضاعفی پیدا میکردند و کارمان را ادامه میدادیم. این اصلا از ژاپنیها و چینیها برنمی آید.
وی با بیان اینکه بچهها از کلیشهها خسته هستند، اما با روحیه شاد بهره هوشی و یادگیری آنها خیلی بالا میرود، درباره انتقال تجربیاتش به دیگران گفت: زمانی که بازنشسته نشده بودم سرگروه منطقه و استان بودم و شیوههای نوین را آموزش میدادم. در انواع سمینارها و گردهماییهای کشوری و مصاحبه با جراید این روش را توضیح داده ام و حالا هم حاضرم در هر کجای کشور تجربیات خودم را انتقال بدهم.
مبارکی در پایان گفت: از آموزگار کلاس اول خودم به نیکی یاد میکنم و بر دستان پرمهر و محبت او بوسه میزنم و از تمام اساتیدی که برایم زحمت کشیده اند قدردانی میکنم. از خانواده فرهنگی خودم خصوصا از همسر فداکارم که ۳۰ سال است در پایه ابتدایی تدریس میکند تشکر می کنم.
گفتنی است «فرمول یک» با اجرا و تهیه کنندگی سیدعلی ضیاء شنبه تا چهارشنبه حوالی ساعت ۱۷:۴۰ از شبکه یک سیما به روی آنتن میرود.
انتهای پیام/