بعد از پیروزی انقلاب اسلامی، توجه ویژه‌ای به صنایع معدنی شده است بطوریکه شاهد اکتشاف بسیاری از معادن غنی در این حوزه هستیم.

انقلاب اسلامی آغاز راهی چدید در شکوفایی معادنبه گزارش خبرنگار صنعت، تجارت و کشاورزی گروه اقتصادی باشگاه خبرنگاران جوان، بخش معدن از عمده ترین بخش های تامین کننده مواد اولیه بخش صنعت و مصالح مورد نیاز برای ایجاد ساختمان، بنادر، سدها و فرودگاه به شمار می رود. پیش از پیروزی انقلاب اسلامی، تعداد معادن فعال در استان های مختلف کشور  به تعداد انگشتان بود اما در حال حاضر در بخش اکتشافات و استخراج معادن به موفقیت های چشم گیری دست پیدا کرده ایم.

امروزه شمار معادن در کشور به بیش از ۶۰۰۰ معدن رسیده است و  معادن سنگ آهن، مس، سنگ های تزئینی، کانی های فلزی، آهن اسفنجی، شمش، طلا، فولاد و… در درآمدزایی و اقتصاد کشور نقش بسزایی دارند.

بهروز حسین پور عضو هیئت مدیره خانه معدن  در گفت‌وگو با خبرنگار صنعت، تجارت و کشاورزی، گفت: معادن به دلیل تأثیر چشمگیری که بر پیشرفت اقتصاد، مانند تولید و اشتغال دارند  یکی از  بزرگترین بخش های مولد  اقتصاد کشور محسوب می‌شوند.

وی افزود: با پیروزی انقلاب اسلامی ایران  شکوفایی این صنعت آغاز شد بطوریکه استفاده از توان داخلی، حمایت از کارگر ایرانی، تمرکز  بر داخل و قطع وابستگی به خارج قوت گرفت.


بیشتر بخوانید : افزایش اکتشافات زغال سنگ همزمان با آغاز انقلاب


عضو هیئت مدیره خانه معدن  افزود: بیش از ۹۰ درصد واحدهای معدنی فعال توسط بخش خصوصی و کارآفرینان اداره می شود و با توجه به وجود فضای مناسب سرمایه گذاری، در چند وقت اخیر برنامه ریزی های زیادی برای احیا معادن کوچک صورت گرفته است که این موضوع گویای توانمندی‌های معدنی در کشور است.

حسین پور گفت : با توجه به ظرفیت های خوبی که در گستره ایران وجود دارد، می توان از معادن به نام یک مسیر برای پیشرفت اقتصادی نام برد و این موضوع بر اساس آخرین مطالعات سازمان زمین شناسی جهانی قابل استنباط است؛ چرا که از ایران به عنوان طلای زیر زمینی خاورمیانه نام برده می شود.

انتهای پیام /

ایران طلای زیر زمینی خاورمیانه

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۵
در انتظار بررسی: ۰
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۱:۱۹ ۲۶ دی ۱۳۹۷
بخش خصوصی نه
وابستگان نظام
مردم وقتی سهام معادن نیستند بخش خصوصی یعنی چه؟
Iran (Islamic Republic of)
احمدی
۱۰:۲۳ ۲۶ دی ۱۳۹۷
آیا زندگی مردم فرقی هم میکنه ؟؟ 6 هزار که هیچ ؛ 600 هزار معدن هم شناسائی بشه فقط 600 هزار سلطان اضافه میشه !!
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۰:۰۷ ۲۶ دی ۱۳۹۷
حالا که شروع کردید در مورد بهره برداری از معادن توسط بخش خصوصی ، بنویسید. لطفا" در خصوص سایر اتفاقات در این رابطه نیز کمی بررسی و گزارشات لازم را تهیه فرمایید!
مانند : چگونگی واگذاری این معادن در شروع کار
ارزش افزوده در ابعاد مختلف
عملکرد و در آمدهای ریالی و ارزی
چگونگی پرداخت مالیات توسط صاحبان این معادن!!!
و .......
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۰۹:۰۲ ۲۶ دی ۱۳۹۷
شناسایی و بهره‌برداری از ۶ هزار معدن در کشور ...متوجه هستين چي گفتين؟؟؟؟6000 معدن ...ميدوني يني چي؟؟؟يك دهم اين معادن تو هر كشور يباشه بي نيازه بي نيازه ..يني مردمش ثروتمندترين مردم دنيا هستن ...حالا تو ايران 6000 هزار معدن ؟؟؟؟؟جداي نفت و گاز و خاك و آبي كه دارن ميفروشن..يكي بياد جواب منو بده كه اين همه ثروت كجا ميره ..اصلاً ميشه خرجش كرد؟؟؟؟كجا ميره؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۰۸:۴۰ ۲۶ دی ۱۳۹۷
منتظر سلطان معدن هم هستیم
آخرین اخبار