به گزارش خبرنگار حوزه بهداشت و درمان گروه علمی پزشكی باشگاه خبرنگاران جوان، علیرضا دبیری معاون توسعه مدیریت و جذب سرمایه معاونت علمی در مراسم رونمایی از تأمین مالی و سرمایهگذاری برای شرکتهای دانشبنیان و استارتآپها که امروز در معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری برگزار شد با اشاره به فعالیتهای مالی گفت: این سامانه برای تأمین مالی شرکتهای دانشبنیان و برطرف کردن خلا موجود کار خود را آغاز میکند.
معاون توسعه مدیریت و جذب سرمایه معاونت علمی با بیان اینکه استارتآپها و شرکتهای دانشبنیان نیازمند حامی مالی هستند، اظهار کرد: باید فضایی را برای اکوسیستم نوآوری کشور ایجاد کنیم تا بر مبنای آن شرکتهای دانشبنیان و استارتآپها بتوانند در فضایی منطقی تأمین مالی خود را انجام دهند.
دبیری ادامه داد: صاحبان ایده و مخترعان با فضای اقتصادی آشنا نیستند، بر همین اساس باید فضایی را برای آنان فراهم کرد تا بتوانند به راحتی به سرمایهگذار بپیوندند.
وی با اشاره به چگونگی حضور شرکتهای دانشبنیان و آشنایی آنها با سرمایهگذاران، گفت: شرکتهای دانشبنیان باید بتوانند در فضایی منطقی به صندوقهای بورس و سرمایهگذاران متصل شوند تا این نهادهای پولی، فضای مناسب کسب و کار را برای شرکتهای دانشبنیان و استارتآپها ایجاد کنند.
معاون توسعه مدیریت و جذب سرمایه معاونت علمی درباره معضل کنونی کشور اظهار کرد: بزرگترین معضل کنونی کشور در بحث شرکتهای دانش بنیان، نبود برنامه مناسب است، باید بتوانیم از طریق این سامانه برنامه درستی را برای شرکتهای دانش بنیان ایجاد کنیم.
دبیری ادامه داد: نگاه معاونت علمی و فناوری به بخش خصوصی است و صاحبان ایده به کمک این بخش میتوانند ارزشگذاریی مناسب را در فضای کشور داشته باشند.
وی با اشاره به فضای بهوجود آمده برای شرکتهای دانشبنیان و سرمایهگذاران، گفت: باید بتوانیم در فضای کنونی بخش خصوصی را به سمت شرکتهای دانش بنیان و استارت آپها سوق دهیم تا آنها بتوانند از منابع موجود مالی در راستای کمک کردن به شرکتها بهرهمند شوند.
معاون توسعه مدیریت و جذب سرمایه معاونت علمی درباره حمایتهای معاونت از بخش استارتآپی کشور گفت: مشکل وام نداریم اما باید بدانیم که وام دادن راه حل درستی نیست بلکه شرکتها و سرمایهگذاران باید خود با یکدیگر آشنا شوند.
دبیری ادامه داد: اکنون معاونت علمی ۵۰ درصد کمک مالی به شرکتهای دانش بنیان جهت ورود به فرابورس را انجام میدهد و این بستر مناسب سرمایهگذاری، راهی در جهت کمک به شرکتهای دانشبنیان و ایجاد سرمایهگذاران مناسب است.
انتهای پیام /