به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان ازآبادان ،احمدرضا ورمزیار رئیس اداره سلامت روانی، اجتماعی و اعتیاد دانشکده علوم پزشکی آبادان روز گذشته در کارگاه آموزشی نقش رسانه در پیشگیری از رفتارهای خودکشی گفت: رسانه ها می توانند تاثیری جدی بر نگرش و رفتار افراد بگذارند بنا بر این لازم است در تهیه اخبار مرتبط با سلامت روانی و اجتماعی جامعه بیشتر دقت کنند.
وی افزود: شواهد و تجربه گذشته موارد متعددی از بروز اپیدمی یا همه گیری خودکشی را به دنبال انتشار نامناسب اخبار مربوط به خودکشی افراد خاص و شناخته شده در سطح جهان و ایران را ثابت کرده است بنا بر این درج و انتشار صحیح اخبار می تواند در پیشگیری از خودکشی نقش فعالی داشته باشد.
رئیس اداره سلامت روانی، اجتماعی و اعتیاد آبادان گفت: به منظور خنثی سازی خودکشی تقلیدی لازم است در انتشار اخبار، عکس و فیلم هیجان انگیز در مورد خودکشی پرهیز کرد چون ریسک خودکشی را در افراد مستعد افزایش می دهد.
ورمزیار خودکشی را یک بیماری قابل درمان دانست و ادامه داد: ۸۰ درصد افرادی که اقدام به خودکشی میکنند از نظر سلامت روان مشکل دارند و باید درمان شوند.
وی با بیان اینکه آمار خودکشی در آبادان نسبت به شاخصهای کشوری پایینتر است افزود: در حال حاضر در ۱۳ مرکز جامع سلامت وابسته به دانشکده علوم پزشکی آبادان، ۱۰ مرکز در خرمشهر و سه مرکز در شادگان به صورت رایگان خدمات روانشناسی و مشاورهای ارائه میدهند.
رئیس اداره سلامت روانی، اجتماعی و اعتیاد آبادان گفت: خدمات سلامت روان در مراکز جامع سلامت وابسته به دانشکده علوم پزشکی آبادان شامل شناسایی، درمان و پیگیری اختلالات روانی و رفتاری کودکان، نوجوانان، میانسالان و سالمندان و همچنین ارزیابی تکامل ذهنی کودکان و مشکلات تحصیلی و مسایل روانشناختی دوران بلوغ میباشد.
کارگاه آموزشی تحت عنوان نقش رسانهها در پیشگیری از رفتارهای خودکشی با حضور کارشناسان و خبرنگاران در آبادان برگزار شد.
انتهای پیام / د