وی ادامه داد: در آینده همه صنایع به سمت دیجیتالی شدن میروند و به همین دلیل ما کنگره تحول دیجیتال را در حوزههای مختلف به خصوص سلامت در ایران راهاندازی کردهایم.
دبیر کارگروه سومین جایزه ملی تحول دیجیتال ادامه داد: کشورمان در حوزه دیجیتال نیازمند فرهنگسازی، آموزش، ممیزی و مشورت است به همین دلیل ما از روز اول مدل ۲۰۲۰۰ را طراحی و تدوین کردهایم.
شامی اضافه کرد: در مدل ۲۰۲۰۰ کار ارزیابی به وسیله ۲۰ مؤلفه و ۲۰۰ شاخص تحول دیجیتال برای سازمانهای مختلف انجام میشود که تحول دیجیتال در حوزههای مختلف از جمله سلامت به سطوح سازمانی، فردی و ایده تقسیمبندی شده است.
وی ادامه داد: ایدههای مختلف در زمینه زندگی دیجیتال و درمان بررسی و آنهایی که تبدیل به محصول شدهاند، انتخاب و مورد ارزیابی قرار میگیرد.
دبیر کارگروه سومین جایزه ملی تحول دیجیتال بیان کرد: نخبگان دیجیتال کشور در شب تحول دیجیتال ایران گرد هم آمده و در حوزههای مختلف از جمله، درمان، بانکداری، بیمه طرحهای خود را ارائه میدهند.
شامی ادامه داد: مهمترین عامل مرگ و میر حملات قلبی است که این عارضه قابل پیشبینی و پیشگیری است و ما در زمینه ارتقاء کیفیت زندگی افراد و پیشگیری از بیماریهای مختلف در حوزه دیجیتال اقدامات خوبی را انجام دادیم.
وی بیان کرد: مسئله درمان و پزشکی در حوزه دیجیتال به دلیل افزایش جمعیت سالمندی با اهمیت است، امروزه هوش مصنوعی کمک بزرگی در عملهای جراحی میکند.
دبیر کارگروه سومین جایزه ملی تحول دیجیتال تأکید کرد: امروزه 4 میلیون اپلیکیشن موبایل در حوزه سلامت به صورت رایگان و 300 هزار اپلیکیشن پولی در دنیا راهاندازی شده است و اینگونه اقدامات در راستای افزایش کیفیت زندگی افراد و کاهش آمار بیماریهای مختلف است.
شامی یادآوری کرد: سهم ایران در حوزه ICT حدود 2.7 درصد است که بر اساس برنامهریزیهای انجام شده قرار است به 4 درصد برسد و این در حالی است که امروزه سهم کشوری مثل بحرین در حوزه دیجیتال 8 درصد است.
در ادامه مراسم مسعود یگانه دبیر کارگروه درمان و پزشکی جایزه ملی تحول دیجیتال گفت: حوزه درمان نسبت به سایر بخشها تفاوتهای زیادی دارد که قطعاً مبتنی بر دانش، تخصص و در نهایت منجر به تصمیمگیری پزشکان است و خوشبختانه امروزه فناوریهای مختلفی در حوزه پزشکی، در حوزه دیجیتال به خدمت جامعه پزشکی و مردم آمده است تا کارهای تشخیص و درمان بهتر از قبل انجام شود.
وی ادامه داد: فناوریهای دیجیتال در حوزه سلامت به ما کمک میکند تا مشاورهها به صورت آنلاین و رایگان انجام شود و کار تشخیص و درمان بیماران مختلف به نحو خوبی انجام شود.
دبیر کارگروه درمان و پزشکی جایزه ملی تحول دیجیتال در خصوص توریستدرمانی تأکید کرد: توریستدرمانی تأثیر مثبتی بر اقتصاد کشور و حوزه سلامت دارد که با استفاده از فناوریهای دیجیتال میتوان اینگونه اقدامات را به بهترین شکل ممکن انجام داد تا مراکز مختلف از طریق فناوریهای دیجیتال با یکدیگر تعامل و همکاری بیشتری داشته باشند.
یگانه ادامه داد: در حال حاضر شرکتهای دانش بنیان و استارت آپهای دانشگاهی در حوزه سلامت اقدام به ساخت اپلیکیشنهای مختلف کردهاند تا کمک بزرگی به جامعه پزشکی در تشخیص درمان بیماریها کنند.
وی افزود: در حوزه سلامت ایدههای خوبی در بخش فناوری و دیجیتال وجود دارد ولی متأسفانه این طرحها به خوبی معرفی نشدهاند.
دبیر کارگروه درمان و پزشکی جایزه ملی تحول دیجیتال با اشاره به اینکه حوزه دیجیتال میتواند مراکز درمانی مختلف را به یکدیگر متصل کند، افزود: از نظر دانش دیجیتال، ایران نسبت به دنیا عقب نمانده است ولی مسئله مهم ایجاد طرز تفکر دیجیتالی در ایران و به خصوص در حوزه مدیریت بیمارستانی و مراکز درمانی است.
انتهای پیام/