وی افزود: برای درمان سرطانهای گردن و گوش تنها روشی که در دنیا استفاده می شود BNCT است و تفاوت کار ما با سایر روشها این است که تا زمانی که تستها به طور کامل انجام نشود،کاربالینی صورت نمیگیرد.
رحمانی گفت: دو نیاز اصلی در این روش درمانی وجود دارد؛ یکی از این نیازها داروی بور ۱۰ است که در ایران ساخته نمیشود و نیاز دوم تمرکز چشمه نوترون مناسب است.
وی تاکید کرد: نکتهای که باید به آن توجه کرد این است که ارزیابی دوز دارو باید به طور دقیق محاسبه شود، زیرا این درمان بر روی سر صورت میگیرد ولی اندام های دیگر بدن را هم تحت تاثیر قرار میدهد.
عضو هیئت علمی دانشکده فیزیک دانشگاه صنعتی خواجه نصیرالدین طوسی درباره روند BNCT در دنیا گفت: در استفاده از این روش آمریکا در جهان رتبه اول و ایران رتبه 11 را دارد، همچنین دانشگاه خواجه نصیرالدین طوسی در ایران رتبه دوم را در این زمینه دارد.
رحمانی بیان کرد: پروتون تراپی اقدام دیگر ما بوده که انجام شده است؛ خاصیت پروتون این است که انرژی را آنجا که باید جاگذاری میکند و از این خاصیت میتوان در درمان سرطان به خوبی استفاده کرد.
وی افزود: کار دیگری که انجام شده براکی تراپی تومورهای چشمی است که طراحیهای درمان انجام شده و دانشجویان ما در دانشگاه علوم پزشکی مشغول فعالیت در این حوزه هستند.
رحمانی گفت: یکی از اقداماتی که در گروه فتونیک انجام میدهیم، دارورسانی به قسمتهای مختلف تومور برای بهبود درمان است.
انتهای پیام/