معاون نهضت سواد آموزی آموزش و پرورش استان اصفهان گفت : این استان در مهارت آموزی سواد آموزان و مراکز یادگیری از استان‌های پیشگام و برتری بوده که در حال فعالیت است.

به گزارش خبرنگار  گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از اصفهان،بهمن امید قائمی معاون نهضت سواد آموزی آموزش و پرورش استان اصفهان با بیان اینکه در حال حاضر ایران به عنوان یکی از کشورهای باسواد منطقه شناسایی می‌شود، اظهار کرد: استان اصفهان نیز در این زمینه دارای جایگاه مناسبی است چرا که  ۹۷.۹ درصد از مردم این استان با سواد هستند.

وی با بیان اینکه جامعه مورد هدف نهضت سواد آموزی افراد ۱۰ تا ۴۹ سال هستند ، اضافه کرد : در سال تحصیلی جاری جذب ۸۰۰۰ سواد آموز در دستور کار است و روند  جذب سوادآموزان هنوز ادامه دارد.

معاون نهضت سواد آموزی آموزش و پرورش استان اصفهان افزود : استان اصفهان در بحث ای سی دی، مهارت آموزی و مراکز یادگیری از استان‌های پیشگام و برتری بوده که در حال فعالیت است.

امید قائمی با اشاره به میزان باسوادی شهرستان‌های استان اصفهان و تعداد افراد آموزش دیده افزود: بیشترین افراد باسواد در استان اصفهان در نواحی شهر اصفهان در شهرستان‌های اردستان، کوهپایه، نایین، زواره، جلگه و جرقویه علیا هستند و مناطق پر تراکم فلاورجان، زرین شهر، خمینی شهر، فریدون شهر و سمیرم از مناطق کم سواد استان اصفهان است.

وی تصریح کرد: مراکز یادگیری محلی در شهرستان‌های فلاورجان، سمیرم، فریدون شهر، نجف آباد، شهرضا، خمینی شهر و جرقویه سفلی فعال است و تعداد یک هزار آموزشیار در کل استان در این مراکز مشغول به تدریس هستند.

معاون نهضت سواد آموزی آموزش و پرورش استان اصفهان ، نبود بانک اطلاعاتی در خصوص افراد لازم التعلیم ۱۰ تا ۴۹  سال در استان اصفهان را مهم‌ترین چالش سازمان نهضت سواد آموزی در استان اصفهان اعلام کرد و گفت: شناسایی و جذب سوادآموزان کار بسیار مشکلی است ضمن اینکه برخی از  سواد آموزان نیز انگیزه‌ای برای ادامه تحصیل ندارند و حدود ۱۰ درصد از این افراد پس از جذب از ادامه تحصیل خودداری می‌کنند.

امید قائمی با بیان اینکه کودکان کار ، اتباع خارجی ، زنان خانه‌دار و... جامعه هدف اداره نهضت سواد آموزی برای آموزش هستند ، اضافه کرد : در سال گذشته بیش از ۱۰۰ نفر در چهل منطقه آموزش و پرورش استان جذب شدند و خدمات آموزشی دریافت کردند.

وی در خصوص ارایه خدمات آموزشی نهضت سوادآموزی به اتباع بیگانه نیز اظهار کرد: امسال یک هزار و ۱۰۰ تبعه خارجی توسط نهضت سواد آموزی استان و ۳۲۰ نفر نیز با کمک کمیساری عالی پناهندگان تحت آموزش قرار گرفته‌اند.

معاون نهضت سواد آموزی آموزش و پرورش استان اصفهان ،  با بیان اینکه در حال حاضر ۱۳ مرکز یادگیری در استان فعال است ، تصریح کرد : نیازمند توسعه این مراکز هستیم و با برنامه‌ریزی‌های صورت گرفته توسعه این مراکز در مناطق دارای بالای ۷۵ سواد آموز در دستور کار است.

انتهای پیام/م

۱۰ درصد سوادآموزان اصفهان پس از جذب ترک تحصیل می‌کنند

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار