به گزارش خبرنگار گروه اجتماعی باشگاه خبرنگاران جوان، برگزاری حج عمره فعلا منتفی است، ۱۵ میلیون نفر هنوز کارت هوشمند ملی نگرفتهاند، شکایتت را پس نگیری، سر دو هفته برکنارت میکنم، دستگاه قضایی در رسیدگی ها هیچ توجهی به مسائل جناحی و سیاسی ندارد و جزئیات تعهدات بیمه تکمیلی صندوق بازنشستگی کشوری در سال ۹۷-۹۸ اعلام شد؛ از مهمترین اخبار حوزه اجتماعی در روز دوشنبه ۳ دی ماه بود.
رشیدیان گفت: برگزاری حج عمره تا هنگامی که امنیت و عزت و کرامت حجاج ایرانی تأمین نشود، منتفی است.
در حالی که بنای موجود در ضلع جنوبی پارک دانشجو با هزینه ۵۰ میلیارد تومانی و تحت عنوان مسجد شناخته شده است، به تازگی پیشنهاداتی برای تخریب و یا تبدیل آن به موزه مطرح شده است.
رئیس سازمان ثبت احوال کشور گفت: ۴۷ میلیون نفر برای دریافت کارت هوشمند ملی ثبت نام کردهاند.
سردار مؤمنی گفت: ۷۰ درصد زندانیان کشور به دلیل جرایمی همچون مصرف مواد مخدر در زندان حضور دارند.
رئیس سازمان محیط زیست درباره صادرات خاک از جزیره هرمز به کشورهای منطقه توضیحاتی ارائه داد.
جزییات جدیدی از پرونده باقری درمنی ابر مفسد اقتصادی منتشر شد.
سردار وحیدی به تشریح آخرین وضعیت نخبگان سربازی که در سازمانهای مختلف کارهای پژوهشی انجام میدهند، پرداخت.
جزئیات تعهدات قرارداد بیمه تکمیلی درمان صندوق بازنشستگی کشوری سال ۹۷- ۹۸ اعلام شد.
رئیس قوه قضاییه با بیان اینکه در آستانه چهل سالگی انقلاب باید ارزیابی صحیحی از عملکرد خود داشته باشیم، نادیده گرفتن پیشرفتهای ایران در عرصههای مختلف از لحاظ فناوری و مسائل راهبردی و مقایسه آن با توسعه ظاهری برخی کشورهای کوچک منطقه را نشانه کوته بینی و بی انصافی برخی افراد دانست.
قاضی صلواتی جزئیات محاکمه معاون اجرایی مدیریت وقت بانک تجارت کرمان را تشریح کرد.
انتهای پیام/