به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان ، حسین حمید پور شب گذشته در نشست خبری با اهالی رسانه با بیان اینکه به صورت جدی پیگیر پرداخت حقوق، معوقات و انواع مطالبات اقتصادی همکارانمان هستیم، افزود: از مشکلات و مطالبات اقتصادی کارکنان شهرداری اطلاع داریم و به طور کامل به آنان حق میدهیم که ابراز نارضایتی کنند.
وی اظهار کرد: اینکه شهرداری دچار بحران اقتصادی شده را به اطلاع نهادهای مربوطه رساندهایم و نیازمند کمک تمامی دستگاههای خدمت رسان هستیم، عمران و آبادی شهر تنها بر عهده شهرداری نیست و ظرفیتهای ویژه آبادان از جمله منطقه آزاد اروند، بنادر و صنعت نفت باید به کمک شهرداری بیایند.
حمید پور تصریح کرد: از اهالی رسانه میخواهیم با شفافسازی و بیان واقعیتها مانع از انتشار شایعات در فضای مجازی و در میان مردم شوند؛ ضمن اینکه در هر زمان و مکانی پاسخگوی سئوالات خبرنگاران هستم و خواهم بود.
شهردار آبادان یادآور شد: در مجلس و در سطح کلان، قوانینی به تصویب میرسد که هر روز بیش از پیش منابع و اختیارات شهرداریها را محدود میکند و این موضوع به کارکرد ما آسیب جدی زده است.
حمید پور گفت: در سالهای پیش بخش زیادی از منابع مالی شهرداری به واسطه دریافت عوارض آلایندگی از سوی پالایشگاه آبادان تأمین میشد، اما اکنون با کاهش مبلغ (تقسیم نادرست میان آبادان و خرمشهر) و تأخیر در پرداخت آن به شهرداری مواجه هستیم که این مسئله سبب کاهش جدی درآمدها و عملکرد نامناسب شهرداری شده است، تنها از مجموعه فاز۲ پالایشگاه حدود ۶۰ میلیارد تومان طلب داریم که تاکنون پرداخت نشده است.
وی با اشاره به اینکه بیشتر مطالبات مردمی، مشکلات آسفالت در منطقه است، افزود: دراینباره با شرکت نفت پاسارگاد برای تهیه قیر برای آسفالت معابر و خیابانها تفاهمنامهای به ارزش چهار میلیارد تومان امضاء کردهایم که به محض تأمین قیر، سعی میکنیم تا پیش از سال نو لکهگیری آسفالت در معابر اصلی شهر را به پایان برسانیم، به صورت میانگین برای تهیه هر تن قیر اعتباری افزون بر سه میلیون تومان نیاز است.
حمید پور اظهار کرد: ۶ کارگروه ویژه در ستاد نوروزی شهرداری برای زیباسازی شهر در آستانه سال نو تشکیل شده است که برنامههای آن بهمنماه اعلام میشود.
شهردار آبادان تصریح کرد: در خصوص درآمدهای پایدار شهرداری مشکلات فراوانی داریم، شهرداری آبادان بر خلاف بسیاری از شهرستانهای دیگر نمیتواند از املاک شهری استفاده کند، زیرا املاک و فضای شهری آبادان یا در اختیار منطقه آزاد اروند است یا پالایشگاه و این موضوع سبب میشود عملکرد و خدمت رسانی ما در این زمینه با چالش رو به رو شود.
حمید پور ابراز امیدواری کرد: با دریافت منابع مالی که قرار است از اختصاص بودجه سه هزار میلیارد و ۲۰۰ میلیون تومانی که در مجلس شورای اسلامی برای تحول در شهرداریها به تصویب رسیده در جهت ساحل سازی بهمنشیر به بهترین شکل ممکن استفاده شود.
وی گفت: از مردم میخواهیم با پرداخت به موقع عوارض شهروندی و ساختوساز به خدمت رسانی بهتر شهرداری کمک کنند.
وی افزود: به دنبال راهاندازی شهرداری الکترونیک هستیم که به موجب آن شاهد شفافسازی و کاهش یا حذف بروکراسی اداری خواهیم بود.
وی اظهار کرد: به دلیل اینکه در بسیاری از موارد عرض خیابانهای آبادان استاندارد نیست، هنگام ساختوساز ساختمانها شاهد ریختن نخاله و مصالح ساختمانی در خیابانها هستیم؛ بنابراین به اشخاص حقیقی و حقوقی که در حال ساختوساز انواع سازه در سطح شهر هستند اخطار دادهایم که هرچه سریعتر نسبت به نخاله برداری و جمعآوری مصالح ساختمانی اقدام کنند.
وی تصریح کرد: در زمان حاضر ۶ هزار قلاده سگ بدون صاحب و ولگرد در شهر وجود دارد که اگر در شورای سلامت فکری اساسی برای جمعآوری آنها صورت نگیرد سال آینده این تعداد به بیش از ۱۵هزار قلاده خواهد رسید، هزینه مراکز نگهداری از سگهای ولگرد بسیار بالاست و تأمین اعتبار آن مشکل است.
شهردار آبادان یادآور شد: در بخش کارگری و پرداخت حقوق و مزایا ۱۴ میلیارد تومان و حوزه پرداخت حقوق کارمندان ۳۰ میلیارد تومان بدهی داریم که مربوط به سه تا چهار ماه حقوق و مزایای پرداختنشده آنان است درحالیکه اولویتمان در پرداخت با کارگران است.
حمید پور گفت: از نمایندگان مردم آبادان در مجلس شورای اسلامی میخواهیم در خصوص تأمین اعتبار برای شهرداری با جدیت ورود کنند و از دولت و وزرای مربوطه در این زمینه پاسخ جدی بخواهند.
وی در بخش دیگری از سخنان خود با بیان اینکه ۲۰۷ نفر از کارکنانی که از سال ۹۰ تا کنون با توجه قانون مشاغل سخت در شهرداری مشمول بازنشستگی شدهاند همچنان در انتظار دریافت حق بیمه و پاداش خود هستند، افزود: برای پرداخت مطالبات آنها (بازنشستگان) به ۱۵میلیارد تومان اعتبار مالی نیاز داریم که از تمامی نهادها و دستگاههای شهری میخواهیم با پرداخت به موقع عوارضشان به شهرداری ما را در تأمین این اعتبار کمک کنند.
حمید پور گفت: از سالهای پیش برای زیباسازی فضای سبز گیاه کنوکارپوس کاشته میشد که به دلیل وارد آمدن آسیب جدی و اساسی به تأسیسات عمرانی و ساختمانی به سبب رشد بیش از حد ریشههای این درخت، کاشت آن را متوقف و گونههای جدیدی را جایگزین کردهایم.
وی تصریح کرد: در زمان حاضر به ازای هر نفر ۵.۵ مترمربع فضای سبز شهری وجود دارد که در تلاشیم با احداث پارکهای استاندارد و مکانیزه کردن سیستم آبیاری فضای سبز این میزان را سالانه ۱ مترمربع افزایش دهیم.
انتهای پیام/ف