به گزارش خبرنگار حوزه اخبار داغ گروه فضای مجازی باشگاه خبرنگاران جوان، پاى قورباغه يكى از غذاهاى شناخته شده آشپزى فرانسوى است. فرانسه بزرگترين واردكننده پاى قورباغه در جهان است.
مطابق اسناد، قورباغهها در اوایل قرن بیستویکم از غذاهای رایج در جنوب چین بوده تا اینکه در کلیسای کاتولیک در فرانسه، راهبان برای جلوگیری از خوردن بیش از حد گوشت قرمز، قورباغهها را به عنوان ماهی معرفی کردند و از مردم خواستند تا در برنامه غذایی خود قرار دهند.
این خود دلیلی شد تا مردم فرانسه برای سلامت خود، موجودی مانند قورباغه را صید کرده و آن را به صورت یک سنت تا سالیان سال حفظ کنند. پای قورباغه غذای محبوبی است که اکنون طرفداران زیادی در اروپا دارد. گفته شده طعم پای قورباغه شبیه به طعم مرغ و ماهی است.
انتهای پیام/