تیم ملی فوتبال ایران دوشنبه هفته جاری هفتمین بازی اش را مقابل فلسطین انجام می‌دهد.

شاگردان کی روش در تدارک چهارمین پیروزی مقابل شوالیه‌های کنعانبه گزارش خبرنگار فوتبال و فوتسال گروه ورزشی باشگاه خبرنگاران جوان، تیم ملی فوتبال ایران که از دوشنبه هفته جاری مرحله اول آخرین اردوی آماده سازی خود پیش از جام ملت های ۲۰۱۹ امارات را با ۲۱ بازیکن در کمپ اسپایر دوحه آغاز کرده است دوشنبه هفته جاری (۳ دی) در دیداری تدارکاتی به مصاف فلسطین می رود که این بازی در ورزشگاه الدحیل برگزار می شود.

ایران و فلسطین تاکنون ۶ بار با هم بازی کرده اند که سهم ملی پوشان فوتبال کشورمان ۳ پیروزی بوده و ۲ دیدار هم با تساوی به اتمام رسیده است.

این ۲ تیم نخستین بار ۲۶ می ۲۰۰۰ ( ۶ خرداد) ۷۹ در چارچوب رقابت های غرب آسیا به مصاف هم رفتند. در آن دیدارها که در نهایت با قهرمانی شاگردان جلال طالبی به اتمام رسید تیم ایران در دومین بازی خود در مرحله گروهی مقابل فلسطین قرار گرفت که آن بازی با تساوی یک بر یک به اتمام رسید. علی سامره برای ایران و فهد الحافی برای فلسطین گلزنی کردند.

حدود ۲ سال بعد ایران و فلسطین در بازی های غرب آسیا در کویت مقابل هم قرار گرفتند که آن بازی ۴ آوریل ۲۰۰۲ برگزار شد و در نهایت با تساوی ۲ بر ۲ پایان یافت. تیم ملی فوتبال کشورمان در آن مسابقات با هدایت همایون شاهرخی شرکت کرد و در نهایت پس از کویت میزبان و بالاتر از سوریه، فلسطین و قطر در جایگاه دوم ایستاد.

سومین بازی یوزها مقابل شوالیه های کنعان ۳۰ جولای ۲۰۰۶ (۸ مرداد ۸۵) و بار دیگر در مسابقات غرب آسیا انجام شد که با تساوی بدون گل به اتمام رسید تا ملی پوشان ایرانی در توقف مقابل حریف هت تریک کرده باشند.

نخستین پیروزی تیم ملی فوتبال کشورمان مقابل این کشور اشغالی ۲۰ ژوئن ۲۰۰۷(۳۰ خرداد ۸۶) رقم خورد که شاگردان پرویز مظلومی در آن بازی توانستند با نتیجه ۲ بر صفر فلسطین را شکست دهند. میلاد میداوودی و مهدی رجب زاده برای تیم ب ایران در آن دیدار گلزنی کردند و البته در نهایت ایرانی ها عنوان قهرمانی را به دست آوردند.

یک سال بعد یعنی در تاریخ ۷ آگوست ۲۰۰۸ ( ۱۶ مرداد ۸۷) که ایران با سرمربیگری علی دایی میزبان مسابقات غرب آسیا بود و در نهایت جام قهرمانی را بالای سر برد توانستیم در نخستین بازی مرحله گروهی با نتیجه ۳ بر صفر فلسطین را شکست دهیم که کیانوش رحمتی، غلامرضا رضایی و سید جلال رافخایی گلزنان ایران در آن دیدار بودند.

آخرین بازی ایران و فلسطین هم دیداری تدارکاتی بود که ۵ اکتبر ۲۰۱۱ (۱۳ مهر ۹۰) و در نخستین روزهای سرمربیگری کارلوس کی روش در ورزشگاه آزادی برگزار شد و ملی پوشان ایرانی قاطع ترین برد تاریخ خود مقابل این حریف عرب را با نتیجه هفت بر صفر کسب کردند. محمد قاضی، کریم انصاری فرد، جواد نکونام، پژمان منتظری، پژمان نوری و جواد کاظمیان ( ۲ گل) در آن دیدار برای ایران گل زدند.

در مجموع این ۶ بازی ایران ۱۵ بار دروازه حریف را باز کرده و سه گل هم دریافت کرده است.


بیشتر بخوانید:

دلیل بدرقه اجباری تیم ملی فوتبال ایران در کیش مشخص شد

دروغ بزرگ هندی‌ها برای بازی دوستانه با تیم ملی فوتبال ایران

بررسی وضعیت لژیونر‌های فوتبال/ ۷ لژیونر، غایبان احتمالی در ترکیب ایران!


انتهای پیام/

تاریخچه دیدار‌های تیم ملی فوتبال ایران مقابل فلسطین

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۶
در انتظار بررسی: ۰
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۶:۴۹ ۰۱ دی ۱۳۹۷
خوبی بازی ایران وفلسطین اینه که مرافتخاریم جناب کیروش بازیکن نمیخاد
Iran (Islamic Republic of)
جواد
۱۵:۰۴ ۰۱ دی ۱۳۹۷
کارلوس کی روش... قاطع ترین برد تاریخ خود مقابل این حریف (عرب) را با نتیجه هفت بر صفر کسب کردند. ==
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۴:۴۵ ۰۱ دی ۱۳۹۷
مگه فلسطین فوتبال داره؟! بعدشم حتما با لبنان بازی میکنن
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۹:۲۱ ۰۱ دی ۱۳۹۷
تیم فلسطین خوب بازی می کنه شما خبر نداری
5 بازی اخرش تساوی بوده برو چک کن
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۳:۵۹ ۰۱ دی ۱۳۹۷
سبك بازي فلسطين شبيه كدام تيم قدرتمند آسيايي هست كه ديدار دوستانه با اين كشور برگزار مي‌كنيم. واقعا چه سودي براي تيم ملي ما داره !!!؟؟؟
Iran (Islamic Republic of)
شهرام
۱۰:۵۳ ۰۱ دی ۱۳۹۷
به چه درد تیم ملی میخوره؟
آخرین اخبار