مویدی گفت: در بحث قاچاق هر کالایی از جمله خودرو اگر دستی وصل به ساختار دولتی باشد، معرفی می کنیم.

دست های وصل به ساختار دولتی در قاچاق را معرفی می کنیمبه گزارش  خبرنگار صنعت، تجارت و کشاورزی باشگاه خبرنگاران جوان، مویدی خرم آبادی رییس ستاد مبارزه با قاچاق کالا و ارز در نشست خبری با اشاره به طرح مقابله با قاچاق پوشاک در کشور اظهار کرد: مقابله با برندهای قاجاق در راستای حمایت از تولید داخلی جزو مطالبات مردم و بازاریان و تولیدکنندگان داخلی است که با همکاری و هم اندیشی خبرنگاران می تواند به نتیجه برسد.

رییس ستاد مبارزه با قاچاق کالا وارز افزود: تشکیل دبیرخانه به منظور اطلاع رسانی انجام شده است و کمیته های مربوطه به صورت مجزا این موضوع را پیگیری می کنند.

وی ادامه داد: از ابتدای دی ماه ضمن اعلام هشدار و اخطار به متخلفین، برخورد با بنرهای فعال در زمینه پوشاک قاچاق آغاز خواهد شد و تلاش خواهیم کرد که با مافیایی که با خارج کردن ارز از کشور اقدام به واردات کالاهای بنجل قاچاق می کنند، مقابله کنیم.

به گفته وی؛ برندهایی که بدون مجوز اقدام به واردات پوشاک قاچاق می کنند باید از مردم عذرخواهی کنند و این موضوع با هماهنگی دستگاه ها از تهران آغاز می شود.

مویدی بیان کرد: ۱۰۰ نقطه در تهران که اقدام به فروش برندهای غیر مجاز پوشاک می کنند، شناسایی شده است و از دی ماه تابلوی آنها پایین اورده می شود.

وی افزود: پرونده قاچاق خودرو در اختیار قوه قضاییه است و با همکاری ضابطان قضایی و قوه قضائیه رو به اتمام است.

وی ادامه داد: با کسی رودربایستی نداریم و در صورت مشاهده قاچاق کالا اگر دستی وصل به ساختاردولتی باشد آن را معرفی می کنیم و در جنگ افتصادی حاضریم جان خود را در دفاع از مردم از دست دهیم.

مویدی با گلایه از شرکت های بیمه بیان کرد: برای بیمه انبارهای کالا در قاچاق اقداماتی صورت گرفته و نیاز به همکاری بیشتر شرکت های بیمه ای است که متاسفانه کمترین همکاری از سوی بیمه ها صورت گرفته است.

رئیس ستاد مبارزه با قاچاق ،کالا و ارز ادامه داد: برخی از شرکت های بیمه اقداماتی در جهت افزایش همکاری انجام داده اند و امیداوریم این وضع تا پایان سال به شرایط مطلوبی برسد.

به گفته وی؛ ستاد مبارزه با قاچاق کالا و ارز هیچگاه در پی مچ گیری نبوده است و سعی ندارد دستگاهی را به صورت ناحق به حاشیه بکشاند.

وی ادامه داد: با مردم تعارف نداریم و باید واقعیت ها را به صورت کامل به آنها بیان کرد. تا پایان سال گزارش کاملی حتی از دستگاه های امنیتی و انتظامی به مردم ارائه خواهد شد.

مویدی خرم آبادی درباره الزام پیوستن سامانه امور گمرکی به سامانه جامع امور تجارت بیان کرد: ستاد در این زمینه برنامه های خود را آماده کرده است و امیدواریم تا پایان سال این مطالبات محقق شود.

به گفته وی؛ مشکلاتی از قبیل نبود هماهنگی بین دستگاهی و مشکلات فنی، اعتبار و منابع باعث شده بود که این اتصال انجام نشود.

وی با اشاره به نشست اخیر مدیران وزارتخانه های اقتصاد و صمت و دستگاه های زیر مجموعه این وزارتخانه ها با رئیس جمهوری گفت: در این نشست به دستگاه های وزارت اقتصاد و صمت مهلتی داده شد. پیشرفت کار قابل توجه است ولی کافی نیست و تا پایان سال باید عملیاتی شود که اراده مجلس و دولت و همه قوا بر تحقق این برنامه است.

وی میزان پیشرفت کار را 60درصد اعلام کرد و افزود: مابقی کار تا پایان سال اتفاق می افتد.

وی درباره مساله سوخت و مبارزه با قاچاق آن از افزایش 62درصدی میزان کشفیات در این ارتباط خبر داد و افزود: در بحث سوخت اقدام های بزرگی انجام گرفته، اما ایران کشوری بزرگ است و کشورهای همجوار عطش زیادی نسبت به قاچاق سوخت به دلیل قیمت پایینش دارند و از تمام مراجع نهایت سوء استفاده را دارند.

مویدی تصریح کرد: تا یک قطره قاچاق سوخت هم برای ما تکلیف آور است و نباید به این میزان تلاش قانع شد و نباید قطره ای سرمایه مردم و امانت مردم به ناحق خارج شود.

وی با بیان این که باید تمهیدات لازم در صیانت از سرمایه سوخت از نقطه تولید تا توزیع اندیشیده شود گفت: با توجه خاص دولت این تمهیدات شروع شده و روزافزون است اما چون سوخت کالایی است که در جغرافیای ایران باید توزیع شود قطعا در مسیر دچار انحراف می شود.

مویدی افزود: ما هیچ وقت نمی گوییم قاچاق فقط در صفر مرزی است قطعا از نقطه ای از درون کشور به نقطه صفر مرزی انتقال پیدا کرده است.

وی گفت: از نقطه تولید تا مصرف باید مباحث کنترلی، صیانتی و حفاظتی و امنیتی در عدم انحراف در این سرمایه ملی ایجاد شود. 70درصد از این تمهیدات صورت گرفته و به دلیل باقی ماندن سایر تمهیدات، شاهد چنین اتفاق هایی از قبیل قاچاق هم هستیم.

این مقام مسئول همچنین با اشاره به تشکیل 98 هزار و 786 پرونده قاچاق در سال جاری در کشور گفت: صدها و هزاران نفر در این ارتباط دستگیر و تحویل مراجع قضایی شدند.

مویدی با اشاره به کاهش زمان رسیدگی به پرونده قاجاق در کشور بیان کرد: زمان بررسی به پرونده های قضایی و تعزیرات حکومتی در بسیاری از استان ها به صفر رسیده است و در برخی از استان ها بین ۲۰ تا ۳۰ روز زمان می برد.

وی افزود: انگیزه و اراده قوه قضائیه در تعیین تکلیف این پرونده ها باعث تسریع در بررسی آن شده است.

رئیس ستاد مبارزه با قاچاق کالا و ارز با اشاره به نقش کارت سوخت در کاهش قاچاق تصریح کرد: به دلیل موقعیت جغرافیایی و قیمت سوخت در کشورهای همسایه، به صفر رساندن قاچاق سوخت امکان پذیر نیست اما در صورت همکاری سایر دستگاه های متولی مانند وزارت نفت می توان رقم آن را کاهش داد.

به گفته وی؛ میزان قاچاق سوخت در کشور روزانه ۱۰ میلیون لیتر است که اگر همکاری ستاد مبارزه با قاچاق نبود این رقم افرایش چشم گیری داشت.

وی قاچاق ۴۰ میلیون لیتر از طریق خط لوله ای که در جزیره قشم کشف شده است را ناصحیح دانست و بیان کرد: رقم واقعی قاچاق از طریق این خط لوله ۱۱ میلیون و ۵۰۰ هزار لیتر در روز بوده است که شناسایی و پاکسازی آن توسط نیروی انتظامی به کرات صورت گرفته است.

انتهای پیام/

برچسب ها: قاچاق ، پوشاک ، برند تجاری
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۲
در انتظار بررسی: ۰
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۰۹:۴۷ ۲۹ آذر ۱۳۹۷
همه چیز غیر واقعی .کم حافظه بودن مدیران اجرایی جان برکف !! فقط از خط لوله قشم روزانه 11 و خرده ای میلیون لیتر و در کل کشور 10 میلیون !!! لیتر می باشد
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۳:۲۵ ۰۱ دی ۱۳۹۷
اشتباه تایپیه عزیز اون عدد ۱/۱ هست
آخرین اخبار