
هر روز ختم یک جزء از قرآن؛
دانلود جزء یازدهم قرآن با صدای منشاوی
به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از شیراز، سردار احمدعلی گودرزی فرمانده نیروی انتظامی استان فارس بیان کرد: مأموران پلیس آگاهی شهرستان کازرون از دپو کالای قاچاق در انباری واقع در یکی از محلههای این شهر مطلع و موضوع را در دستور کار خود قرار دادند.
وی ادامه داد: مأموران پس از شناسایی مکان مورد نظر، با هماهنگی مقام قضایی به محل مورد نظر اعزام و در بازرسی از آن محل، ۷۸۸ تن کالای قاچاق از نوع عدس، ذرت و برنج کشف کردند.
فرمانده نیروی انتظامی استان فارس با بیان اینکه در این راستا یک نفر متهم شناسایی و دستگیر شد، افزود: ارزش کالای قاچاق کشف شده برابر نظر کارشناسان، ۸۶ میلیارد ریال برآورد شده است.
این مقام انتظامی تصریح کرد: برخورد با قاچاق کالا یکی از اولویتهای اصلی نیروی انتظامی استان فارس در سال جاری است.
انتهای پیام/چ