به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از تبریز، ایرانیفام معاون بهبود تولیدات گیاهی سازمان جهاد کشاورزی آذربایجان شرقی در جلسه توجیهی و آموزشی ارتقای کیفیت محصولات کشاورزی که با حضور کارشناسان و مدیران جهاد کشاورزی شهرستانهای سراب، بستان آباد، میانه و چاراویماق در هشترود برگزار شد گفت: این طرح هفت محصول کلیدی کشاورزی شامل خیار گلخانهای و بوته ای، گوجه فرنگی گلخانهای و بوته ای، سیب زمینی، پیاز و سیب درختی در برمی گیرد.
وی گفت: سازمان جهاد کشاورزی استان در قالب سیاستهای کارگروه سلامت و امنیت غذایی استان تولید محصول سالم را در دستور کار قرار داده و با همکاری دانشگاه علوم پزشکی تولید و عرضه محصول سالم که در سبد غذایی خانوارها اهمیت بیشتر دارد را تحت پوشش قرار میدهد.
ایرانیفام افزود: در حال حاضر تفاهم نامهای بین وزارت بهداشت و درمان و وزارت جهاد کشاورزی منعقد شده که ۱۵ محصول را شامل میشود و طی آن ارتقاء سلامت این محصولات مورد پایش قرار میگیرد تا به صورت سالم عرضه شود.
وی گفت: از این ۱۵ محصول هشت محصول را در اولویت قرار داده اند که به جز پرتقال هفت محصول در استان آذربایجان شرقی مورد پایش قرار میگیرد.
ایرانیفام ادامه داد: ۶ طرح در این زمینه داریم که پنج طرح مربوط به جهاد کشاورزی و یک طرح که پایش محصولات کشاورزی است مربوط به دانشگاه علوم پزشکی استان است.
وی گفت: پنج طرح سازمان جهاد کشاورزی از پهنه کشاورزی شروع میشود و با شناسایی بهره برداران کد بهره بردار برای محصولات صادر میشود و بهره برداران، کارشناسان ذیربط و کلینیکهای گیاه پزشکی و شرکتهای فنی و مشاورهای آموزش میبینند و هر بهره بردار ارتباط با کلینیک گیاه پزشکی محصول را از کاشت تا برداشت رصد میکند.
ایرانیفام ادامه داد: در این طرح برای محصول شناسنامه صادر میشود و برای هر محصول کد ۱۶ رقمی اختصاص مییابد که شاخص استانی، شهرستانی، دهستانی، مرکز خدمات، کلینیک مورد تحت پوشش و بهره بردار روی محصول برچسب میشود.
انتهای پیام/ش