روش تهیه انواع شیرینی با گیلاس +فیلم

پخت شیرینی خوشمزه با طعم گیلاس در قالب یک فیلم آموزش داده شده است.

به گزارش گروه فیلم و صوت باشگاه خبرنگاران جوان، پس از گرفتن هسته گیلاس‌ها و چهار دقیقه پختن آن به همراه شکر، اجازه دهید مخلوط به دست آمده سرد شود.

آن‌ها را روی خمیر ورقه‌ای ریخته و پس از حالت دادن، به آن زرده تخم مرغ می‌زنیم و به مدت ۲۰ دقیقه در دمای ۱۸۰ درجه در داخل فر قرار می‌دهیم.

در نهایت با اضافه کردن کمی خاک قند، شیرینی‌های گیلاسی آماده میل کردن هستند.

 


بیشتر بخوانید: ایده‌هایی عالی برای ساخت وسایل جذاب و بسیار پرکاربرد


انتهای پیام/

پخت شیرینی با طعم گیلاس

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.