رئیس پلیس فتا پایتخت گفت: کاربران از سایت‌ها و صفحات موجود در فضای مجازی که اطلاعات کافی از آن‌ها ندارند، خرید نکنند.

پس از تحویل کالا وجه آن را پرداخت کنیدسرهنگ تورج کاظمی رئیس پلیس فتا تهران بزرگ در گفتگو با خبرنگار حوزه حوادث و انتظامی گروه اجتماعی باشگاه خبرنگاران جوان، گفت: کلاهبرداری و عدم تحویل کالا در برخی از سایت‌های فروش اجناس، یکی از روش‌های متداول جرایم پلیس فتا در زمان خرید و فروش کالا در فضای مجازی و سایت‌های فروش است.

وی با تاکید بر اینکه کاربران تا حد امکان از این سایت‌ها اجناسی را خریداری نکنند، گفت: در صورت نیاز به خرید و استفاده از این بستر، شهروندان مبلغ وجه پرداختی را بعد از دریافت کالا به فروشنده بپردازند و از پرداخت وجه قبل از تحویل جنس مورد نظر خود جلوگیری کنند.

سرهنگ کاظمی تصریح کرد: شهروندان بدون هیچ بررسی نسبت به اشخاص فروشنده اجناس و آگهی‌های تبلیغشان در فضای مجازی و سایت‌ها، به آن‌ها اعتماد کرده و اقدام به خرید می‌کنند، لذا ابتدا باید تمام جوانب مورد بررسی قرار بگیرد و سایتی که قصد خرید از آن وجود دارد باید ارزیابی شود و ای‌نماد آن مورد رصد قرار گیرد، سپس مراحل خرید انجام شود و پس از دریافت کالا وارزیابی آن مبنی بر سالم بودن، وجه آن پرداخت شود.

وی تاکید کرد: در صورت وقوع تخلف در اینگونه مسائل، بار مسئولیتی بر دوش طرفین معامله کننده است.

رئیس پلیس فتا پایتخت در خصوص کسانی که از این طریق مورد کلاهبرداری واقع شدند، گفت: شهروندانی که در رابطه با این موضوع دچار مشکل شدند ابتدا با حضور در مراجع قضایی نسبت به طرح شکایت خود اقدام کنند، سپس ادامه پیگیری پرونده با ارسال آن به پلیس فتا مورد بررسی قرار خواهد گرفت.


بیشتربخوانید: کلاهی که هنگام خرید اینترنتی سر مشتریان می‌رود


سرهنگ کاظمی به شهروندان توصیه کرد: کاربران از سایت‌ها و صفحات موجود در فضای مجازی که اطلاعات کافی از آن‌ها ندارند و قابل تایید نیستند خرید نکنند و اگر قصد خرید در فضای مجازی دارند ابتدا کالای خریداری شده را تحویل گرفته و سپس اقدام به پرداخت مبلغ آن کنند.

رئیس پلیس فتا پایتخت در خصوص فریب دختران در فضای مجازی و پیش آمدن مشکلات برای آن‌ها گفت: تا جایی که امکان دارد افراد از برقرای تماس و صحبت در فضای مجازی با دیگران خودداری کنند و در صورت مشکل مراتب را با طرح شکایت با ما درمیان بگذارند.


بیشتر بخوانید: هشدار به دختران جوان؛ زنگ خطر صفحات فضای مجازی را جدی بگیرید


سرهنگ کاظمی در خصوص هک شدن پیج‌های شخصی کاربران در پیام رسان‌های هاتگرام و طلایه‌گرام، گفت: این صفحات به دلایل مختلف مورد آسیب پذیری قرار دارند و صرفا در این دو پیام رسان صفحات شخصی هک نمی‌شود بلکه در تمام پیامرسان‌ها این امکان وجود دارد، لذا کاربران از قرار دادن رمز کاربری خود در اختیار دیگران خودداری کنند تا مشکلی از این بابت برایشان اتفاق نیفتد.

انتهای پیام/

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار