به گزارش
گروه استانهای باشگاه خبرنگاران جوان از
شهرکرد، محسن مهدوی با بیان کاهش سطح زیر کشت
محصولات کشاورزی در چهارمحال و بختیاری، طی شش سال گذشته و به دلیل خشکسالی، از ۱۴۱ هزار و ۱۷۳ هکتار به ۱۳۰ هزار و ۳۴۵ هکتار گفت: در این مدت، محصولات زراعی استان از ۸۸۹ هزار تن به ۹۲۴ هزار تن افزایش یافت.
وی، تدوین الگوی کشت مناسب و بکارگیری تکنیکهای مقابله با خشکسالی از جمله تغییر ارقام زراعی از دیررس به متوسط رس، تغذیه بهینه گیاهی و افزایش ماده آلی خاک را از اقدامات مؤثر در زمینه کاهش مصرف آب و افزایش تولیدات کشاورزی بیان کرد.
مدیر امور زراعت اداره کل جهادکشاورزی چهارمحال و بختیاری افزود: همچنین اجرای آبیاری میکرو، سالانه در ۹۰۰ هکتار از مزارع محصولات جالیزی و سبزی و صیفی استان، باعث افزایش بهره وری و صرفه جویی ۴۵ درصدی مصرف آب شد.
مهدوی با بیان توسعه کشت نشایی محصولات زراعی در ۸۵۰ هکتار از اراضی مستعد استان ادامه داد: کاهش میزان مصرف بذر، کود و سم، زودرس شدن محصول، افزایش عملکرد و صرفه جویی در مصرف آب از مزایای این کشت است.
وی خاطرنشان کرد: سالانه بیش از چهار هزار تن بذر اصلاح شده گندم و جو آبی و دیم و دو هزار و ۸۰۰ تن سیب زمینی بذری در این استان تولید میشود.
انتهای پیام/خ
تولید ۹۲۴ هزار تن محصول زراعی در چهارمحال و بختیاری