به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از ساری ، احمد حسین زادگان استاندار مازندران در دیدار مدیرعامل شرکت غله و خدمات بازرگانی منطقه ۲، مدیران ستادی شرکت و مدیران و مسئولین حوزه گندم، آرد و نان استان گفت: زنجیره باید نان سالم و مغذی و با کیفیتی را وارد سفره مردم که قوت قالب آنها نان میباشد قرار دهد.
وی افزود: اقدامات خوبی در ذخایر استراتژیک کالاهای اساسی صورت گرفته و باید روحیه امید را در جامعه گسترش داد.
مدیرعامل شرکت غله و خدمات بازرگانی منطقه ۲ با بیان اینکه شرکت غله با همکاری سایر دستگاههای مربوطه به منظور رفع مشکلات زنجیره گندم و آرد و نان بویژه نانوایان و آسیابانان اقدام به تدوین سند راهبردی گندم، آرد و نان استان کرده است.
وی ابراز امیدواری کرد با تصویب پیش نویس این سند راهبردی در کارگروه آرد و نان استان بتوان به ارتقای کیفیت نان و کاهش ضایعات با در نظر گرفتن منافع عمومی خبازان و آسیابان و رضایتمندی مردم دست یافت.
مدیرعامل شرکت غله و خدمات بازرگانی منطقه ۲ به شکنندگی ضریب امنیت غذایی در دانههای روغنی اشاره کرد و گفت: ۹۰ درصد از روغن خام صنایع روغن کشی از طریق واردات تامین میشود و شرکت غله در راستای سیاست دولت بر کنترل و تعدیل قیمتهای روغن خوراکی و تنظیم بازار و تامین بخشی از ذخیره استراتژیک کشور برای اولین بار اقدام به واردات روغن خام خوراکی آفتابگردان از بنادر شمالی کرده است.
جعفری افزود: تاکنون چهار محموله به میزان ۲۰ هزار تن از ۶۶ هزار تن روغن خام خوراکی آفتابگردان از روسیه وارد بندر امیرآباد شد و هم اکنون اقدامات مربوط به تخلیه روغن کشتی چهارم در حال اجرا است.
وی گفت: در فصل زراعی جاری تاکنون ۴ هزار و ۳۷ تن دانه روغنی سویا به ارزش بیش از ۹۳ میلیارد ریال تحویل مراکز خرید تضمینی دانه روغنی این شرکت در مازندران شد و با پیگیریهای صورت گرفته ۸۶ میلیارد و ۶۱ میلیون ریال از مطالبات سویاکاران مازندران از طریق بانک عامل به حساب کشاورزان استان واریز شد.
انتهای پیام/ک